Obavijesti

Lifestyle

Komentari 114

Lav daje komplimente, a Jarac će vas odvesti u skupi restoran

Lav daje komplimente, a Jarac će vas odvesti u skupi restoran

LJUBAVNI SIGNALI ZODIJAKA Rak je stidljiv i treba mu vremena da se približi simpatiji, Škorpion misli ozbiljno i kad flertuje, a Vagi da je zaljubljena piše na čelu

VIDEO

Ovan

Ovan nije igrač na duge staze, ide odmah i sad, po sve što može i želi dobiti. Nije suptilan, vrlo brzo će vam nedvosmisleno dati do znanja što želi od vas i s vama. Kad mu je stalo, nestrpljiv je i očekuje da se stvari brzo zakuhaju. Smatra da čekanjem gubi, zato odmah kreće u akciju. Često će vam slati poruke, predlagati vam susret, nazvati vas kad najmanje očekujete ili čak navratiti do vašeg radnog mjesta samo da vas pozdravi. 

Idealni znakovi za Ovna su Lav i Strijelac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:19

Bik

Ovaj znak traži zadovoljstvo, užitak, a ako procijeni da mu vi to možete pružiti, postat će i velikodušan. Da mu se sviđate, pokazat će vam malim znakovima pažnje – čokoladom, cvijećem, senzualnom masažom ramena, smislenim pogledom koji upućuje izravno u vaše oči. Odluči li vam pak skuhati nešto, znajte da vjerojatno misli ozbiljno s vama. Nije od onih koji brzo izgube interes. Što vam šalje više signala, njegovo je srce sve više ‘uključeno’. 

Idealni znakovi za Bika su Djevica i Jarac.

Blizanci

Blizanca je teško pročitati. Zna biti vrlo šarmantan i koketan, no tako se ne ponaša samo s vama, već i u društvu drugih ljudi. U jednom trenu će se činiti da je zainteresiran za vas, a već u drugom da je odlutao i da ne misli ozbiljno. No ako želi s vama često razgovarati i razmjenjivati poruke, budite sigurni da nije ravnodušan. Uspijete li ga nasmijati, intelektualno probuditi, a uz sve to ostavljate dojam da niste lak plijen, jasno će vam pokazati kuda vaš odnos ide. 

Idealni znakovi za Blizanca su Vaga i Vodenjak.

Closeup of smiling man carrying woman piggyback outdoor

Rak

Rakovi su često preosjećajni, često zatvoreni, pa i stidljivi. Da bi se otvorili, trebaju se osjećati sigurno. No ako im se uistinu sviđate, ohrabrit će se i pronaći način da vam se približe, možda putem zajedničkih prijatelja, možda i tako što će vam pružiti neku pomoć ili zaštitu. Ako je Raku stalo do vas, osjetit ćete njegovu brižnost i prisutnost, trudit će se udovoljiti vam na sve moguće načine i zaštititi vas u svim situacijama. 

Idealni znakovi za vas su Škorpion i Ribe. 

Lav

Lavlje hrabro srce naprosto hrli prema objektu svoje žudnje i to nimalo ne skriva. Ne samo da ćete to primijetiti vi, već i svi oko vas, jer neće škrtariti na komplimentima. Strastven je kad se zaljubi, njegova pažnja, darovi, zagrljaji jasno će vam pokazati da ste mu prva i jedina. Dopustite mu da vas osvaja i bori se za vaše srce, nemojte odmah pokleknuti, no pokažite mu isto tako da vam se sviđa. 

Idealni znakovi za Lava su Ovan i Strijelac.

Pažnja! Parovi Zodijaka koji će se najvjerojatnije varati u vezi
Pažnja! Parovi Zodijaka koji će se najvjerojatnije varati u vezi

Djevica

Namjere Djevice nemojte prosuđivati po velikim i strastvenim izjavama ljubavi. To kod nje ne postoji, barem ne na početku. Rezervirana je i pažljivo ulazi u igru ljubavi. Zapravo, za nju ljubav uopće nije igra, sve shvaća ozbiljno. Ako vam nakon prvog susreta predloži seks, znajte da će na tome sve i ostati. Isprva vam neće pokazivati osjećaje, no to što se javlja svaki dan i što vas često želi vidjeti, znak je da ste joj posebni. 

Idealni znakovi za Djevicu su Bik i Jarac.

Vaga

Budući da je u horoskopu Vaga znak partnerstva, a vladar je Venera, planet ljubavi, riječ je o osobi koja drži do veze i zna biti jako romantičan. Ona je zaljubljen u ljubav i kada vas istinski želi to će joj 'pisati' na licu. Bit će pristojna, uglađena, šarmantna, pazit će da vam ugodi, da se u osjećate opušteno. Uputit će vam jedan od svojih neodoljivih osmijeha, oči će joj sjajiti, obasut će vas komplimentima, pisat će vam lijepe poruke, iznenaditi čokoladom ili prekrasnim buketom cvijeća. 

Idealni znakovi za Vagu su Vodenjak i Blizanci.

Škorpion

Ako vas skida pogledom, upućuje vam strastvenu pozornost, znajte da vas je odabrao. Dobro je znati da imate posla s najintenzivnijim znakom i kad vas krene zavoditi, neće vas puštati na miru. Uvijek će imati neku novu ideju vezan uz vaš izlazak i druženje. On kad flertuje, misli ozbiljno. Bit će uporan, prisutan i nedvosmislen. Ako još pritom pokaže i nešto ljubomore ili posesivnosti, znajte da ste samo njegovi. 

Idealni znakovi za Škorpiona su Ribe i Rak.

Strijelac

Želite li pročitati namjere Strijelca, dovoljno je potražiti blještavilo u njegovom oku i osmijeh na licu. Nasmijavat će vas, možda i vrlo brzo pozvati na izlet ili kraće putovanje. Kad doživite taj trenutak, znajte da misli ozbiljno. On ide za novim prilikama, vodi ga impuls, ne razmišlja puno unaprijed, stoga mu se pridružite slobodno i nesputano te ne gradite velike planove unaprijed, to ga opterećuje. 

Idealni znakovi za Strijelca su Ovan i Lav.

Jarac

S Jarcem ne očekujte romantiku i nježnost. Pragmatičan je i racionalan. Ako mu je stalo do vas, neće vas obasipati darovima, ali će vas izvesti u najbolji restoran u gradu ili vam više pričati o sebi nego što to inače čini. Možda ćete imati dojam da je prvi dejt više nalikovao poslovnom sastanku, no to je Jarac. On ide oprezno i promišljeno. Promatra i procjenjuje, a tek kada je siguran počinje pokazivati i emocionalnu stranu svoje prirode. Kad vas zapita što želite od veze i kako vidite svoju budućnost, znajte da vas je već izabrao. 

Idealni znakovi za vas su Bik i Djevica.

Vodenjak

Koliko god se doimao vjetropirasto i ponekad neozbiljno, kad nešto zaista želi, Vodenjak će učiniti sve da bi to i dobio. No prije toga će vas dobrano zbuniti. Primjerice pozvat će vas na zabavu, a tijekom večeri pričati sa svima, a najmanje s vama. Primijetite li da voli razgovarati s vama, da vam se mobitel usijao u ruci, da brzinska kava potraje i dva sata, znajte da uživa u vašem društvu. I kad je zaljubljen, neće biti nasrtljiv, dapače mogao bi isprva igrati igru nedostupnosti s ciljem da vas još više zainteresira. 

Idealni znakovi za Vodenjaka su Blizanci i Vaga.

Evo što je zajedničko parovima koji imaju bolji seks od drugih
Evo što je zajedničko parovima koji imaju bolji seks od drugih

Ribe

Ovo je osjećajan i romantičan znak koji kad je zaljubljen slabo spava, samo razmišlja o vama i jedva čeka jutro kako bi vam čuo glas ili vam poslao poruku. Riba će vam pokazati veliku brižnost i suosjećanje. Ona će dati sve kako bi se uskladila s vašim potrebama i osjećajima. Koliko ste joj privlačni, pročitat ćete u njezinim očima. Promatrat će vas netremice, i znat ćete… Zaljubljenost joj piše na čelu. 

Idealni znakovi za Ribe su Rak i Škorpion.

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje