Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lažnim frajerima i igračima ne gine izbacivanje iz igre

None Foto: Pixsell 4

Ne pokušavajte promijeniti igrača jer nećete uspjeti. Najbolje što svaka žena može odlučiti je pobjeći glavom bez obzira te se ne okretati

Roditeljstvo se može usporediti s gradnjom broda, tvrdi Blankin otac Joško Vlašić:
- Najprije pažljivo zakrećeš svaki vijak i marljivo radiš iz dana u dan, ali svjestan si kako će doći dan kad će se morati otisnuti na more. Tamo će se sigurno susresti s brojnim olujama na koje se nemoguće pripremiti, ali se uzdaš u kvalitetu gradnje.
Kao i Joško Vlašić, i tata Lockwood u svojoj zbirci savjeta ističe kako se odgoj djevojaka sastoji i od konkretnih savjeta:
- Roditelji bi kćeri morali upozoriti na ‘crvene zastavice’, odnosno znakove koji upućuju na to da njihov muškarac nije dobar za njih. Ako vozi skupi automobil, a živi kao podstanar ili je opsjednut skupom odjećom, valja proanalizirati je li mu važnije glumatanje od istinskih vrijednosti - savjetuje američki supertata. Crveni karton zaslužuju i laskavci, “frajeri” koji nikad ne slušaju, nego ubijaju u pojam samodopadnim monolozima ili na pitanje o tome čime se bave u životu ne mogu konkretno odgovoriti, nego okolišaju i muljaju. Lockwood jednako strasno upozorava i na “igrače” koji ne shvaćaju žene ni život:
- Ne pokušavajte promijeniti igrača jer nećete uspjeti. On žonglira ženama i ne diraju ga njezin bijes, plač ili ultimatumi. Najbolje što svaka žena može odlučiti je pobjeći glavom bez obzira te se ne okretati.

Ep tate Željka pervana za četiri kćeri
Netom prije izlaska kažem kćerima:
- Na jezik svoje misli ne stavljajte, a ni u djelo miso opaku. Ljubežljive budite, ali nikad proste. Kad prijateljicu vrsnu iskušate, tad čeličnim je sapnite obručem za svoje srce, al’ ne žuljite dlan rukovanjem ljuborodnim sa svakim goluždravim žutokljuncem. Dajte svakom uho, malo kome glas. I primajte nauk svačiji, al’ čuvajte svoj sud.
Ali ovo iznad svega - same prema sebi budite istinite jer za tim slijedi kao noć za danom da nikom lažljiv biti ne možeš. A sada idite, kćeri moje, i nek’ vas moj blagoslov u svemu tome krijepi.
Kćeri (u jedan glas): Oče naš, u poniznosti se opraštamo s Vama.
Otac Željko: Hajte sada i vratite se do 22 sata.

Fantomski razgovori
Jedan od trikova kojima se koriste žongleri ženama su “lažni razgovori”. Ako su na spoju s djevojkom, a nazove ih druga, prekinut će i reći nešto u stilu: “Baš pijem piće s mojom ljubavi.” Jedan od slavnih žonglera svakako je Tiger Woods.

Ako se ne trudi, tada ne vrijedi
Proračunati znaju “namirisati” samouvjerene žene koje će dobiti na nezainteresiranost. Pokušat će je osvojiti šarmom i brižnim gestama, ali će i iskoristiti njezinu borbenost da je “upeca”. Umiljati na početku, mogu izrasti u agresivce poput Chrisa Browna.

Njih žene nikad ne razumiju...
Oženjeni i ženskaroši imaju provjerenu filozofiju obmane. Pokušat će uloviti djevojku na suosjećanje i ispričati kako mu je u braku teško te da ga žena ne razumije. Među neodlučne svakako spada glumac Colin Farrell, kojem je brak trajao četiri mjeseca.

Komentiraj, znaš da želiš!