Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Lepršava cvjetna haljina za vrlo ženstven izgled svaki dan

Multipraktična cvjetna haljina ležernog je i lepršavoga kroja, ima rukave i ne smije biti prekratka. Uz tenisice postaje ležerna, uz gležnjače chic, uz sako poslovna...

VIDEO

Zahvaljujući trendovima i nepostojanju tipičnih godišnjih doba, lepršava haljina cvjetnog uzorka više nije rezervirana samo za ljeto, već polako postaje modni klasik. 

Uz debele čarape može se nositi zimi ispod kaputa ili bunde i kombinirati uz zimske čizme. Svojim bojama i uzorcima također nije definirana sezonski, na prvom mjestu je osobni modni ukus. Neovisno o veličini uzorka, multipraktična cvjetna haljina je ležernog i lepršavog kroja, ima rukave i ne smije biti prekratka. Dominacija sportskih trendova dozvoljava nošenje elegantnih modela uz tenisice koje tu istu haljinu pretvaraju u ležernu dnevnu.

Buntovno i seksi: Kožne hlače i jakne - za 'chic' rokerski stil
Buntovno i seksi: Kožne hlače i jakne - za 'chic' rokerski stil

Osim što se već standardno nosi uz kožnu jaknu, cvjetna haljina će u suradnji sa sakoom i balonerom stvoriti neformalan poslovni izgled. Hrabrije djevojke je kombiniraju uz odjeću i modne dodatke koji se ne podudaraju s bojom ili uzorkom na haljini ili čak suprotnih stilova.

U proljetnoj verziji se često kombinira uz gležnjače, a kroz nekoliko mjeseci će ta ista haljina doživjeti preobrazbu uz sandale, japanke i slamnate šešire, a ponekad i kao haljina za plažu.

IVA HODAK, studentica prava

“Nosim haljinu Zara, torbicu Furla i tenisice Golden Goose. Sredila sam se za kavu, a ovu haljinu sam odabrala jer od svih uzoraka najviše volim cvjetne.”

PAULA SIKIRIĆ, studentica fizioterapije i influencerica


“Nosim haljinu i torbu Imperial, a cipele su Zara. Ovu haljinu sam odabrala jer je prava proljetna, a cvijeće volim kao da sam Pčelica Maja!” 

MARINA MATIĆ, modna dizajnerica

“Nosim sako i haljinu mog brenda Larie, naočale Chloe, torbu Louis Vuitton i cipele Chanel. Cvjetnu haljinu sam odabrala jer je napokon došlo pravo vruće proljeće.”

ANDREJA ZRILIĆ, brand manager

“Nosim šešir, haljinu i parku Zara, a čizme su Chloe. Volim haljine, a ako ih nosim na visoke pete preko dana, ‘umirujem’ ih nekim oversized nepovezanim komadom, primjerice parkom.”

ANA OLIVARI, odvjetnica 

“Nosim naočale Marc Jacobs, haljinu Zara, torbu Gucci i tenisice Adidas. Cvjetni uzorak na haljini i torbi bio je sasvim slučajan odabir. Nije mi bitan uzorak, bitan mi je kroj, a ako se poklopi i dobar uzorak na materijalu, onda je to dobitna kombinacija.”

FREJA BAGATIN, oftalmologinja


“Nosim haljinu Mango, torbu Valentino i čizme Isabel Marant. Prekrasan je dan i volim cvjetne uzorke, ali u slučaju ove haljine je presudila njena ljubičasta boja, kupila bih je i da ima neki drugi uzorak.”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku