Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liječnica sasvim iskreno: Ovo je razlog zašto pišemo nečitko

Komentari (17)
 • Oni su izmislili neki svoj rukopis, sve do jednoga isto našvrlja, pitala sam jednog frenda liječnika, da mu ja to donesem za koji dan bi li on sam znao što je napisao :))

  17. 8. 2019,   11:54
  • A zvrkica moja.. upravu si..🙈😖😬Obično znam što sam napisala, ali i "viču" na mene sestre i apotekari, üa sam ipak promijenila...no naviknuli su se već. Al' ova varijanta sa diktatom i kasnije pisanjem na računalu. , ide 8vako. Sestra sluša.. prepiše ..i ja sjednem i koncentrirano s kontrolom sve potpišem.zum zum.. tak da nema "žrtava.. 🤷🏼‍♀️😉😘

   17. 8. 2019,   12:19
  • Eto su me opet brisali...pa da ponovim kako god ti dotoresa pisala na recepte, drago mi je da si ovdje napisala , dobro mi došla :) . I da se držim teme, one gospoje u ljekarnoj vam kolutaju očima na vaše škrabotine :)))

   18. 8. 2019,   17:56
  • Hihihi kamena ružo draga moja.. Neka te ostani i ne idi..:)A nisam nikad znala pisat', nepismena..🤗😉😋 eto šta ću..Hahaha ..ne vole se gospoje iz ljekarne dopisivat' samnom.. znam ja to. Sada sam uvela samo potpis na isprintani Rp. pa smo se pomirili ;))

   18. 8. 2019,   18:04
  • To ti je pametno dotoresa! Ti se drži ličenja ljudi, mani se pisanja :))) za to bi dodatno trebalo zaposliti za svakog doktora jednog lektora :)). Tu sam i ne dam da odem, samo evo već sam dvaput danas požutila, a tek izišla iz blokade. Reklo bi se, dan radim, dan ne radim :))) to kamena ruža me sad sjeti na jednog srpskog pjesnika, mog prijatelja, dao je naslov zbirci "Ruža iz kamena". Sad ću ga pitat da nije na mene mislio :)))

   18. 8. 2019,   18:10
  • A što ću pametnice moja.:) Sada sam doma jiučer na moru zaglavila. A znam ja mene lektori origa jaju di god dođem😆😄Što. A poslu,što privatno.. Volimo se.:)) Divni su to ljudi. 😬 A ružo neznam jel na te mislia al' meni jesi i budeš uvijek.:) **Neznan zašto san te tako nazva..a znan već imaš imena dva..obavita si sa tisuću drugoga cvijeća svih vremena, lijepa ružo našega sivoga kamena..*** jutro ti lijepo źelim i neka te ne diraju molim. :))) Ti si ovdje osvježenje.

   19. 8. 2019,   11:27
  • Hahahaa ah da...neka,skrenit ću in ja pažnju sa svojin lipin ercdgovačkin, pa će imat duplo posla, em lektoriranje em vriđanje :))). Nego, evo stvarno tako je kako je, drago mi je da si mi se javila ovdje, ja sam skoro svaki dan tila, ali neću reko", možda se duriš a i ja se durila :))) ali ne mogu na tebe dugo ❤️.

   19. 8. 2019,   11:48
  • Ajmee nisam se ja nikada durila. Ni ti , a ni razloga bogme nisi imala. Otom potom. ;) Apropo pisanja, ma naučit ću ja pisati. I recepte i ostalo. 😎Ahaa Paaa ćeš vidit' onda!! Kad stanem pisat'! :))) A ostalo..nisam ti ja uopće takva..pogotovo kad si ti u pitanju. To ti je status quo, tapija kad si ti ..i nema trte mrte. Gotovo ti je do kraja života. Morat ćeš me lektorirat' ..mukte.☺🥰💕 Samo je raskorak i nisam sigurna ovoga puta bila da si ti..Rekla mi zajednička veza :) Al' sam vrlo brzo dobila demanti od iste.Svaka čast i sve je ok. Također nije bilo ni nametanja.. pobrisala sam bila slučajno i alternativni kontakt. Al sad je tu.Ma sve 5. Neš' ti meni 🥰

   19. 8. 2019,   12:11
  • A joj joj, kakvi demanti, lajen sve u šešnest, zar vam triba drugi dokaz da san ja :))) . Božemiprosti ti ćeš sad učit pisat k'o ja što sad po stare dane učin njemači. I eto mene u Austrešn dogodine akobogda! Guten tag frau dotoresa 😂😂😂😂

   19. 8. 2019,   12:27
  • A bogati mlaada san, šta mi fali, e?! Pisat pisat, tko piše..zlo ne misli 🤔😬..Il kako već..:)) Apropo vidit'..Maa sam kasnije skužila ..malo tko piše, skoro apsolutno pravilno ka moja Ercegovka. Nije da nije, malo je reć'. Mogla sam odmah znat'.Al vrag ne spava,a i više sam pod vodom ovih dana, već na nebu i na zemlji. Hehe.. Više na nebu.. I tebi dobar dan želim i nemoj lajat molim te..lijepo je kad si tu. Aj aj dođi u Austrešn, juhuuu. A njemački, ma bolja si od mnogih koji su se ufurali da znaju pisat, a ..sorry..za krepat su od smia. :) Sve 5. Samo ti. Za pravu stvar..nikad nije kasno. 😘

   19. 8. 2019,   13:56
  • E lipa moja lipo ti meni sad počni na švapski ovde, ito onako po vukovu, kako se izgovara! Ne triba meni pravopis, moram se naučit usmeno sporazumit :))) i ovo ti se ne zezam nimalo :))).

   19. 8. 2019,   14:01
  • Ajmee..ne vuci me za jezik.. Kada si već kod "Lupus" in fabula..😬😋..hahaha sjetih se recepata koje su na latinskom neke u ljekarni dobile ćirilicom, al latinske Dg To isto treba znat a..e. ;) hehehe Ima svašta, zato ćemo ići na izgovor.. vażi.:-) kiss draga .Odoh konzervirat trbuh. Dobar tek i pišemo se.:)

   19. 8. 2019,   14:27
  • Hahahaahh latinska ćirilica, oplakah! Ajde biži ća, dobar ti tek. Pa se čujemo lipa moja 😘

   19. 8. 2019,   14:32
  • Naravno :)

   19. 8. 2019,   14:36
 • kako to znaju citati u apoteci? ali vise nema pisanja rukom pa je svejedno gdje ste pogrijesii pogrijesili ste,

  17. 8. 2019,   14:17
 • Lako što ne znam ja pročitati, ali kad u apoteci nije znala pročitati što piše na receptu, e to je onda ufff...

  17. 8. 2019,   14:45