Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Liječnik nježnog srca: Za svaku bebu koju porodi sašije dekicu

Američki liječnik otišao je i na tečaj šivanja kako bi njegovi preslatki darovi za bebe bili savršeni. Na svakoj dekici izveze ime i prezime bebe, datum rođenja te porođajnu težinu i dužinu

Erik Bostrom, liječnik u bolnici Riverwood Healthcare Center u Minnesoti u SAD-u toliko je sretan zbog svake bebe kojoj pomogne doći na svijet da za svaku sašije jedinstvenu dekicu. Kada završi s poslom i dođe kući, sjeda za šivaću mašinu, i tako već više od dvije godine.

For every baby he delivers, Dr. Erik Bostrom of Aitkin Minnesota makes a custom quilt for each one. http://www.fox9.com/news/aitkin-minn-doctor-sews-a-custom-blanket-for-each-new-child-he-helps-deliver

Objavljuje Minnesota Quilters, Inc.Srijeda, 12. prosinca 2018.

Dekice su personalizirane, a izrađuje ih s toliko ljubavi i elana da bi mu mnoge krojačice pozavidjele.

Fotolia ODGOVOR ĆE ZAUVIJEK PAMTITI Baka otkrila unuku zašto svaki dan pegla djedovo radno odijelo

Čak je i otišao na tečaj šivanja kod šogorice kako bi njegovi preslatki darovi za bebe bili savršeni. Na svakoj dekici izveze ime i prezime bebe, datum rođenja te porođajnu težinu i dužinu.

- Šivanje zapravo i nije toliko teško kako sam u početku mislio. Kupio sam polovnu šivaću mašinu i krenuo. Lekcije iz šivanja dobio sam od svoje šogorice, a kasnije sam svoju vještinu proširio i na vezenje - rekao je ovaj simpatični liječnik i dodao da je cijelu sobu u svojem domu preuredio u radionicu.

Dr. Erik Bostrom takes up a new hobby of sewing and embroidering blankets for every newborn he delivers at Riverwood....

Objavljuje Riverwood Healthcare CenterUtorak, 11. prosinca 2018.

- Došli smo dva tjedna nakon njezinog rođenja na kontrolu, a dr. Bostrom je rekao: 'Imam nešto za vas'. Tada je izvadio predivnu ružičastu dekicu. On pronađe vremena u svojem gustom radnom rasporedu da napravi nešto ovako divno za svoje pacijente. Zbilja je poseban. To će mojoj kćeri biti uspomena za cijeli život - rekla je Lacie Hietalati, jedna od majki koju je on porađao.

Objavljuje Riverwood Healthcare CenterUtorak, 27. studenoga 2018.

Pogledajte kako on to radi u videu:

Doctor sews blankets for all the babies he delivers

This doctor sews personalized blankets for every single baby he delivers ❤️️https://cbsn.ws/2RKYNvR

Objavljuje CBS News u Petak, 21. prosinca 2018.

 

Komentari (11)
  • Treba nam više takvih dobrih ljudi, a manje "Daruvaraca".

    6. 2. 2019,   13:22
  • Vau😍 svaka cast🙌 Doktor sa velikim ❤

    6. 2. 2019,   13:01
  • Stvarno lijepa priča o doktoru velikog srca, ne bi to radio da nije pun ljubavi 🥰 za te bebice, a to je veliko bogatstvo.

    6. 2. 2019,   13:34