Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ljetne maske za lice koje čiste znoj, vraćaju sjaj i vlagu koži

Ljetne maske za lice koje čiste znoj, vraćaju sjaj i vlagu koži
1

Avokado i banana hidratiziraju kožu, kamilica i menta štite od akni, mješavina avokada i mrkve paše svim tipovima kože, a spoj meda i sira spašava od iritacije

VIDEO

Ljeti je koži potrebna posebna njega, a da biste je pripremili na velike vrućine, iskoristite namirnice koje imate u svojoj kuhinji za revitalizaciju, hidratizaciju i osvježavanje lica koje je često na udaru znoja. Tako će maska od meda i grožđa odlično ukloniti višak masnoće s lica i nečistoću. U posudu stavite jednu žličicu meda i dodajte tri do četiri bobice grožđa koje ste prethodno zgnječili. Nanesite mješavinu na lice i ostavite 20 do 30 minuta i potom isperite mlakom vodom. 

Maska za sjajniju kožu

Pomiješajte dvije žličice izgnječene bundeve, žličicu jabučnog octa i pola žličice vodice od ružinih latica. Dobivenu mješavinu nanesite na lice i ostavite 10 do 15 minuta i potom isperite toplom vodom. Maska čisti i odčepljuje pore, a koža postaje sjajna. 

Hidratizirajuća maska

Ljeti je najbitnije nahraniti kožu koja zbog velikih vrućina lako dehidrira, a za to je savršena maska od banane i avokada. U posudu stavite pola banane i pola avokada i sve izgnječite. Mješavinu stavite u hladnjak na pola sata i ostavite da se rashladi. Nakon toga je nanesite na lice i ostavite da djeluje 15 minuta te isperite toplom vodom. 

Maska protiv akni

Velike vrućine, pretjerano znojenje i prljavština pospješuju pojavu akni. Želite li ih se riješiti, napravite masku od kamilice i mente. U posudu stavite žličicu sušene kamilice, žličicu svježe isjeckane mente, žličicu meda i jedno jaje te pomiješajte. Mješavinu nanesite na lice i vrat i pustite da djeluje oko 10 do 15 minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom. 

Maska za sve tipove kože

Maska od avokada i mrkve u trenu čisti kožu od nečistoća, a jednako dobro odgovara svim tipovima kože zato što je bogata vitaminima B i K koji hrane kožu i vraćaju joj elastičnost. 

U posudu stavite jednu kuhanu mrkvu i pola avokada koje ste prethodno zgnječili te dodajte žličicu maslinova ulja. Mješavinu nanesite na lice i nakon 20 minuta isperite mlakom vodom. 

Spašava od iritacije

Od iritacije kože najbolje štiti kombinacija prirodnih sastojaka, meda i riccota sira. U posudu pomiješajte dvije žličice meda i 1/4 riccota sira. Nakon što ste očistili lice, nanesite dobivenu mješavinu i pustite da djeluje od 15 do 20 minuta. Isperite toplom vodom. 

Savršena za ljeto

Idealna namirnica za ljeto svakako je avokado zato što je bogat antioksidansima i vitaminom B koji blagotvorno djeluju na kožu. U posudu stavite avokado, izgnječite ga i potom dodajte dvije žličice meda. Dobivenu smjesu nanesite na lice, ostavite da djeluje 10 do 15 minuta i potom isperite toplom vodom. Maska od avokada i meda oživit će i nahraniti vašu kožu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam