Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Ljeto može biti prilika za veliku romansu, ali i žaljenje poslije

Ljeto može biti prilika za veliku romansu, ali i žaljenje poslije
1

Ljetna romansa idealan je način da se zabavite i opustite. No zapamtite da zabavljati se ne znači zaboraviti na odgovornost koju imate prema sebi i drugom

VIDEO

Zbog sunca, odmora i navale hormona 45 posto ljudi koji inače ne pristaju na afere ljeti se upusti u kratkotrajne avanture, pokazalo je britansko istraživanje.  

Sjećanje na ljetnu ljubav može popraviti raspoloženje i nakon što završi, no samo ako se pridržavate pravila. Prvo je da budete sigurni u ono što želite. Ako pod krinkom romanse želite dugotrajnu ispunjavajuću vezu, situacija neće završiti dobro. Ljetna ljubav ima kraj i ako se vežete - slijedi razočaranje. 

Ako ne možete, bolje je da se zadržite na ljetnim prijateljstvima. Budite iskreni i prema simpatiji te na početku veze, koliko god ona trajala, dogovorite što očekujete. Strastvena avantura s nekim tko je upravo izašao iz duge veze nije preporučljiva, no ljeto je idealna prilika da upoznate ljude kakve inače rijetko upoznajete. Stoga ako inače izlazite s visokim plavim dečkima, dajte priliku onom zgodnom tamnoputom “komadu” koji vas promatra. Iako je ljeto slobodnije, ne iskorištavajte situaciju kako biste bivšeg partnera ili nekoga drugog učinili ljubomornim. 

Zaboravite na Facebook, Twitter i ostale mreže. Umjesto da redovito mijenjate statuse, provodite vrijeme uživajući u društvu vruće ljetne ljubavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voljeli su se više od jednog ljeta

Najpoznatija ljetna ljubavna priča, ona iz filma “Briljantin”, nastavila se i nakon ljeta. Ako se ipak nadate upoznati nekog za ozbiljnu vezu, budite otvoreni za poznanstva te se opustite. 

Kako da ostane u lijepom sjećanju

Na početku ljetne romanse dogovorite pravila da obje strane znaju u što se upuštaju. Prekid neka bude što korektniji kako biste imali lijepa sjećanja.

Zahvaljujući kontaktu s velikim brojem ljudi, izbrusit ćete komunikacijske vještine sa suprotnim spolom. Ta će vam vještina dobro doći i - zimi. Stvarajte nova iskustva i odvažite se isprobati nepoznato. Ljeto je izuzetna prilika da izađete iz zone udobnosti i naučite nešto novo o sebi.

A ono loše...

Ne stvarajte nerealna očekivanja. Ako niste potpuno sigurni s time što želite, bolje se ne upuštati u vrtlog ljetne romanse jer ćete izaći povrijeđeni. Broj neželjenih trudnoća uvijek je veći u jesenskim mjesecima. Ne zaboravite na zaštitu jer to se ne događa “nekom drugom”. 

Ne upuštajte se u flert s kolegama s posla, prijateljima ili poznanicima jer takve veze nećete moći bezbolno završiti s obzirom na to da ćete se sretati u svakodnevnom životu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku