Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Ljeto u znaku sedamdesetih: Boho je romantičniji nego ikad

Ljeto u znaku sedamdesetih: Boho je romantičniji nego ikad
1

Ove sezone nosi se lepršavo i prozračno, što je okosnica ovog stila. Styling se lako pretvara iz jutarnjeg u večernji, a savršen je za glazbene festivale, roštiljanje...

VIDEO

Boemska rapsodija prati nas sve od ludih sedamdesetih i pritom ne mislimo na legendarnu pjesmu benda Queen nego na onaj modni hit. Za ljetne dane nema boljeg trenda, pogotovo jer je njegova glavna okosnica lepršavo, prozračno i široko. Resice, brušena koža, šeširi širokog oboda, duge haljine etnouzorka, cvijeće u kosi i udobne sandale osim na setu filma “Kosa” ponovno su viđeni na ulicama, ali u velikom stilu vratili su se i na najvažnije modne piste. 

PR fotografije

Cullotes, Mango, 309 kn

Ove sezone dizajneri su od boho stila preuzeli ono romantično, elegantno i eterično. Altuzarra je svojim haljinama izazvala senzaciju, jednako koliko i legendarni Valentino. Ležerne siluete sjajno su izgledale na komadima koje potpisuje Rochas, a bilo da volite svilu ili šifon, maksi ili kratke haljine, boho chic dostupan je u najrazličitijim oblicima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PR fotografije

Narukvica, Mango, 44 kn

Ako su nas Sienna Miller ili njezina glumačka kolegica Vanessa Hudgens nečemu naučile, onda je to kako nositi boho stil. Sienna u lepršavim bluzama, tunikama i haljinama s jaknama ukrašenim resicama ljeti izgleda savršeno, a svaki se boho styling lako prenamijeni iz jutarnjeg u večernje izdanje. 

PR fotografije

Balerinke, H&M, 199 kn

Savršeni su za glazbene festivale, roštiljanje ili večeru na terasi. BCBG Max Azria, Zimmermann, Tome, Creatures of the Wind i mnoga druga imena s newyorškog Tjedna mode jasno su poručili kako će se trapezice, zvonoliki rukavi, sve što ima veze s resicama, brušena koža i popularne hlače culottes nositi ne samo ovo ljeto nego i u jesen. Valentinova kolekcija za ovu godinu osim boemskog chica u sebi nosi i dašak folklora koji ove sezone obožavaju brojni ljubitelji mode, no bolje od ikog ovaj stil zna nositi ikona Kate Moss. 

PR fotografije

Tunika, H&M, 299 kn

Opuštena izdanja u gležnjačama od brušene kože, bluzama i šeširima širokog oboda postala su njezin potpis. A da biste ga nosili uspješno, ne treba puno truda. Dobra strana komada inspiriranim boemskim stilom sedamdesetih je što će vam povećati svestranost ormara. Jedna se lepršava haljina može nositi na bezbroj načina uparena sa sandalama ili gležnjačama s visokom potpeticom, a i nakit će je svaki put učiniti drukčijom. 

PR fotografije

Šešir, H&M, 179 kn

Preko dana uparite je sa šeširom, a uvečer dodajte nakit i visoke potpetice ili metalik gladijatorice. Naravno, high street brendovi ni ovaj put nisu zakazali, pa H&M ima kolekciju Boho Spirit kojom su nastavili ovu trendovsku maniju koja je počela kolekcijom za poznati festival Coachellu. 

PR fotografije

Torba s resama, asos.com, 326 kn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje