Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Ljubavne igre: Ribe zavedite romantikom, a Lava laskanjem

Ljubavne igre: Ribe zavedite romantikom, a Lava laskanjem
2

PUT DO SRCA Svaki astrološki znak ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. Tako je jarcima važno povjerenje, dok rakovi vole nježnost i mnogo pažnje...

VIDEO

OVAN

Želite li se romantično povezati s Ovnom, morate biti odvažni. Osvojit će ga samouvjerenost i izravan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to ne znači da morate otkriti sve svoje osjećaje. Igrajte igrice “toplo–hladno”. Ovan je lovac i zaintrigirat će ga vaša nedostupnost.

The Kennel Club©

Muškarac: Ovan naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga ravno u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju riječ na uho, a potom se udaljite.
Žena: Ženu ovog znaka pitajte što voli, navedite je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a prije nego što se udaljite, ostavite joj svoj broj mobitela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BIK

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatrat će da vas je upoznao tek kad preispita vaš odnos prema novcu i koliko zarađujete. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak.
Muškarac:  Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namjere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.
Žena: Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuhati, i to u njezinoj prisutnosti! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonijeru.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

BLIZANCI

Ne dozvolite da se dosađuje u vašem društvu. Smijeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate zaintrigirati riječima, obavili ste pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun.Razgovarajte cijelu noć, budite društveno i politički angažirani, energični i komunikativni.
Muškarci:  Blizanac voli duhovite, provokativne, vitke žene, puno mlađe od njega. Bitno mu je kako ste odjeveni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled.
Žena:  Blizanku pali muški mozak. Metafore, usporedbe, citati iz filmova i romana koje ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate učinit će je spremnom na sve.

6 horoskopskih znakova koji su povezani na puno dubljoj razini
6 horoskopskih znakova koji su povezani na puno dubljoj razini

RAK 

Prema Raku morate biti pažljivi i nježni. Upustite se u intiman razgovor, otkrijte mu svoja iskustva iz djetinjstva. Kad mu se otvorite Rak će vam početi vjerovati, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog sigurnosnog oklopa. Romantične je naravi još dijelom živi u viktorijanskom dobu. Ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obje strane.

Muškarac:  Ima strah od odbijanja, stoga je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite mu dati do znanja koliko volite svoju majku.
Žene:  Raku podilazite, u razgovoru često koristite riječi kao što su ljubav, sigurnost, osjećaj, obitelj, djeca... Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti.

LAV

Laskanje i komplimenti pružit će vam čudesne rezultate. Neće nimalo posumnjati u iskrenost vaših komplimenata. Treba pažnju, pohvale i skupe darove. Uživat će dok se smijete njegovim šalama. Neizmjerno likuje u pobjedi, a poraz i odbijanje snažno će mu udariti na ego. Uspijete li se probiti do njegove ranjive strane koju ne otkriva nikome, vjerojatno ste našli put do njegova srca.
Muškarac:  Lavu postavite ozbiljno pitanje – ne dosadi li ti stalno biti u centru pažnje? Lako je moguće da se tako probijete do njegove nesigurne strane i postanete mu netko poseban.
Žena:  Lav igra na kartu ljepote i šarma, pa i neosvojivosti. Pokažite joj da ste zainteresirani, ali ne činite korak dalje. Udijelite joj kompliment i udaljite se. I čekajte… 

Svaki znak horoskopa ima neku tajnu sposobnost, koja je vaša?
Svaki znak horoskopa ima neku tajnu sposobnost, koja je vaša?

DJEVICE

Djevice su perfekcionisti koje je teško zadovoljiti na duge staze. Pustite je neka vam ispravlja gramatičke pogreške u govoru i u porukama, hrabro prihvatite i pokoju kritiku. Slušajte je pažljivo i zabrinuto kad vam govori o svojim problemima. Kad shvati da je prihvaćate takvu kakva jest, zavođenje ste priveli kraju. No dotad morate biti tu, prisutni i više se brinuti o njoj nego o sebi.
Muškarac:  Djevicu će osvojiti detalji, uredno manikirani nokti, vaš miris, emocionalna suzdržanost i spremnost na razgovor. Želi vas upoznati, dopustite mu to. 
Žena:  Djevicu ćete osvojiti ako joj pružite neku uslugu a ništa ne tražite zauzvrat. Zapitajte je i za mišljenje o problemu koji vas muči. Dajte joj do znanja koliko cijenite njezino mišljenje.

VAGA

Koliko je zainteresirana za vas, shvatit ćete po komplimentima koje će davati. Potom će vas nazvati i spomenuti vam usput da misli na vas, mogla bi vas i pitati za savjet kako riješiti dilemu koja je muči. Pričajte joj kako imate uzbudljiv društveni život, mnogo prijatelja i kako bi bilo lijepo da se češće viđate. Na prvi spoj dođite dotjerani i namirisani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm.

Muškarac:  Slab je na ljepotu, no to vam neće biti dovoljno kako biste ga zadržali. Morate ga zainteresirati i intelektualno. Iznesite svoje stavove o važnim temama, upitajte ga za njegove.
Žena:  Vaga voli flert. Izazivajte je, šaljite joj intrigantne SMS-ove, no nemojte je primoravati na odluku. Njoj treba vremena za odluku. No ne odustajte ni po koju cijenu!

ŠKORPION

Voli uzbuđenje i izazov. Što vas dulje osvaja, to će se jače zagrijati za vas. Ako mu se svidite, opsesivno će se vezati uz vas. Želite li postati njegova opsesija, budite seksi! Pokažite da ne može vama manipulirati. Provocirajte ga zdravim humorom. Moguća su samo dva ishoda vašeg upoznavanja. Prvi je da ćete postati nerazdvojni, a drugi je da će se nenajavljeno udaljiti ostavljajući kaos u vašem životu.
Muškarac: Škorpiona ćete privući seksepilom.Zaigrajte i na kartu ljubomore. Nevino flertujte pred njim i s drugim muškarcima. Ne dajte mu da vas osvoji na prvu.
Žena: Škorpion pada na uspješne muškarce, uspjeh je za nju najveći afrodizijak. Imat ćete prolaz pokažete li joj koliko možete biti odani.

STRIJELAC

 Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strijelca, mora vam biti jasno da njegovu “svetu” slobodu ne smijete ugroziti. Njegova slaba točka je ljubav prema pustolovini. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, osobito dok je mlad. Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju udvoje. Pustite ga da on vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumnim komentarom.
Muškarac: Strijelac ne podnosi fiksne i unaprijed utvrđene planove. Zato ga razoružajte rečenicom – idemo, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi!
Žena:Strijelac ne voli pasivne i dosadne muškarce. Morate ju animirati sobom, svojom osobnošću, nekom pristojnom seksi upadicom ili dugim pogledom.

JARAC

Ako je netko oprezan i suzdržan kad je posrijedi ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo promatrati, a potom polagano osvajati, naravno pod uvjetom da s vama ne želi samo flert, već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljeni i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu.
Muškarac: Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta.

fotolia

Žena:Jarac ne pada na poklone niti komplimente. Njezino zanimanje potaknut ćete rečenicom – volio bih te bolje upoznati. Ako niste sigurni u sebe, bolje je da odmah odustanete.

VODENJAK

Odlučite li mu prići i započeti razgovor s njim na prijateljskoj osnovi, povećat ćete šanse. Budite iskreni, jednostavni i ne pretvarajte se. Kada se Vodenjak zaljubi, izjavit će vam ljubav na javnom mjestu ili učiniti neku originalnu ludost. Voli slobodu i traži originalnu i neovisnu partnericu koja ga neće “daviti” trivijalnostima i ljubomorom.
Muškarac: Vodenjaka privući ćete tako da na sva važnija politička, društvena ili ljubavna pitanja zauzmete svoj stav. Držite ga u neizvjesnosti.
Žena: Vodenjak je neformalna, stoga ju tako i zavodite. Zaboravite na pravila i ograničenja. Iznenadite ju neuobičajenim prijedlogom i ne zaboravite – vaš mozak je njezin afrodizijak.

RIBE

Riba traži požrtvovnog i romantičnog partnera, nekog s kim će se maziti i dugo u noć razgovarati. Preosjetljiva je, prevrtljiva, ali zato vi morate biti odmjereni, stabilni i praktični. Pritom ne zaboravite na romantiku! Zaigrajte na kartu osjećaja. Neprestano joj ponavljajte kako ju trebate i koliko je posebna, na to će nasjesti.
Muškarac: Riba je nesiguran i povodljiv. Zavest će ga vaša toplina, nježnost, romantičan pogled na ljubav, osjećaj da ste tu za njega. Ohrabrite ga da vam se približi.
Žena:Riba past će na umjetnike, kreativce, zaludit će ju vaša lakoća življenja, a odbiti fiksna i nepromjenjiva uvjerenja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi
Sve tvoje tajne

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi

Iskusne astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi sve vrste osobnih horoskopa i natalnih karata po promotivnim cijenama

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce
natalna karta

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce

Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka.
Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom
natalna karta

Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom

Majčinsku ulogu ostvarila je nakon tridesete godine, a četiri planeta u jedanaestoj, najnaglašenijoj kući horoskopa, simboliziraju njeno četvero djece. Oni su krenuli njezinim stopama