Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Ljubavnik mora dati 5 milijuna kuna jer mu je 'ukrao suprugu'

Bio je to njezin kolega s posla. Večerao je s nama nekoliko puta, provodili smo vrijeme zajedno, mislio sam da nam je to prijatelj - ispričao je Kevin novinarima nakon presude

VIDEO

Kevin Howard, prevareni muškarac iz Sjeverne Karoline u SAD-u, tužio je ljubavnika da mu je uništio brak i tražio odštetu. Nevjerojatno, ali istinito, sud je presudio u njegovu korist te mu ljubavnik njegove sad bivše žene treba isplatiti malo bogatstvo - 750.000 dolara, što je nešto više od pet milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

preljub 00:32

Njegov slučaj 'otuđenja naklonosti' veže se za zakon koji postoji u svega nekoliko država SAD-a, a po kojemu je u ovakvim situacijama moguće dobiti odštetu. Kevin je, naime, suca uvjerio da mu je tuženi namjerno ometao brak, a sud ga je proglasio krivim uz obrazloženje 'da mu je ukrao suprugu ispred nosa, i to u njegovom vlastitom domu'.

- Bio je to njezin kolega s posla. Večerao je s nama nekoliko puta, provodili smo vrijeme zajedno, mislio sam da nam je to prijatelj - ispričao je Kevin novinarima i dodao da mu je nešto bilo sumnjivo kada je supruga jednog dana kao iz vedra neba zatražila razvod. Angažirao je privatnog detektiva i ubrzo je sve postalo jasno.

Kaže da se ovdje ne radi o novcu, nego o njegovim povrijeđenim osjećajima prema svetosti braka. On je u braku sa tom ženom bio 12 godina.

Tijekom suđenja morao je dokazivati da im je brak bio sretan prije nego se takozvani prijatelj umiješao u njega. Kevin tvrdi da je upravo to njegovo uplitanje razlog zašto se na kraju razveo od žene i zašto je njihov brak propao.

Alienation of Affection

Join Sharon Johnson tonight on WITN News at 6!

Objavljuje WITN-TV u Utorak, 1. listopada 2019.

Zakon po kojemu je sudac presudio u Kevinovu korist korijene vuče iz Engleske, iz doba kada se smatralo da su žene vlasništvo muškarca. Ako je netko otuđio nečiju ženu, to je morao i dobro platiti. Mnoge države su ukinule ovaj zakon, no on i dalje postoji  na Havajima, u Mississippiju, Novom Meksiku, Južnoj Dakoti, Utahu i u Sjevernoj Karolini, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku