Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lukavi preljubnici: Vi u vezi s njima, a oni u braku

None Foto: Shutter

Preljubnicima obaju spolova posao je značajno olakšao i internet, koji znatno pojednostavljuje laganje i “muljanje” u prvim fazama poznanstva

Muškarcima koji “sjede na dvije stolice”, skrivajući suprugu od ljubavnice i obratno, pridružile su se i žene koje uspješno taje da su u vezi kako bi mogle iskušati novu. Preljubnicima obaju spolova posao je značajno olakšao i internet, koji ne samo da omogućuje lakše upoznavanje nego i znatno pojednostavljuje laganje i “muljanje” u prvim fazama poznanstva. Prevaranti i prevarantice vas mogu zabljesnuti svojim neodoljivim šarmom, slati vam romantične poruke i doimati se pažljivima.
No kad pomislite da ste najvažniji u njegovu ili njezinu životu, slijedi bolno razočaranje jer su on ili ona u braku. Istinu je bolje shvatiti na vrijeme nego kad preduboko osjećajno zaglibite. Ako vam je u samom početku nešto sumnjivo, vodite se svojom intuicijom i vrebajte na izdajničke naznake u držanju i ponašanju

1. Pripazite izbjegava li kontakt očima kad započnete razgovor o djeci, obitelji, planovima i godišnjim odmorima.

2. Izbjegava plaćanje bilo kakvim karticama kako po slipovima ili izvodima računa netko ne bi otkrio kamo se kreće.

3. Možda nosi vjenčani prsten sakriven u gomili drugog prstenja, a možda se na njegovom mjestu vidi bijela crta.

4. Ljudi su obično nervozni u početku nove veze. No oni koji imaju sigurnu vezu, ne uzrujavaju se previše oko “rezervne”.

5. Želi li da se nalazite u neuobičajeno doba, to je možda stoga što su vikendi i blagdani rezervirani za obitelj.

6. Želi da nazivate isključivo na mobitel ili u ured i to opravdava originalnim razlozima koje zaljubljeni često prihvaćaju.

7. Ne želi susrete na mjestima blizu svog doma, restoranima i kafićima. Naravno, da izbjegne neželjena prepoznavanja.

Komentiraj, znaš da želiš!