Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Magazin Miss7 - časopis koji inspirira, potiče i provocira

Magazin Miss7 - časopis koji inspirira, potiče i provocira
1

Od danas na svim kioscima potražite prvi broj magazina Miss7. Na 276 stranica otkrijte štivo koje ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče te zadire u socijalne i društveno korisne tematike

VIDEO

Multimedijska platforma Miss7 dobila je i svoje print izdanje. Lifestyle magazin Miss7 od danas na svim je kioscima diljem Hrvatske. Misija ovog tromjesečnika je pomicati granice, rušiti predrasude, izlaziti iz zadanih okvira i prije svega nuditi čitatelju originalan i pomno osmišljen sadržaj – sadržaj sa svrhom. Sve to na 276 stranica.

Magazin je to koji ne podilazi, ne oklijeva, ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče, provocira um i utažuje želju za dobrim štivom. Magazin koji je itekako osviješten te zadire u socijalne i društveno korisne tematike. Magazin koji će svakim novim brojem plasirati temu koja će tri mjeseca živjeti uz osmišljene projekte i raznorazne akcije. Kako bi ispunio svrhu svog postojanja okupio je skupinu profesionalaca, pravih kreativaca domaće medijske scene, ali uz to i pokrenuo novu struju autora. 

Tema prvog broja lifestyle magazina Miss7 je individualizam pa je u središtu pozornosti čovjek. Čovjek i život. Tako stranice obiluju brojnim individuama počevši od zvijezda s naslovnice, Dado Ćosić, Petra Svrtan, Anđela Ramljak i Adrian Pezdire, četvero talentiranih i prije svega svojih glumaca koji su bez zadrške, posve otvoreno i iskreno progovorili o sebi, svojim stavovima, nadanjima, željama, ali i strahovima, manama i nesigurnostima.

Jednako otvoreno govorila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model. Ova mlada djevojka nije se libila reći kako ju život nije mazio te kako je uspjela postati najbolja verzija sebe. U cijeloj paleti osobnosti na stranicama magazina našli su se i dečko zanimanja striper, mlade žene koje svakodnevno rade u tvornici, ljudi iza scene te bez kojih kazalište ne bi bilo kazalište.

Među njima je i generacija koja je svojim rođenjem postala slavna i bogata, uspješne poslovne žene koje humanitarnim radom pomiču granice. Magazin Miss7 u prvom je broju razbio i brojne tabue među kojima one o trčanju, ženama u biznisu, ljubomori, ljudima koji varaju. 

Tu je i prava, slasna gastro doza u kojoj poznati slovenski chef Tomislava Tabay otkriva kako tradicionalne recepte prevesti na menije 21. stoljeća. Zavirili smo u etničke restorane u metropoli te doznali zašto su njihovi vlasnici odlučili ostati u Hrvatskoj, ali i otkrili koja je to trenutno najpopularnija slastičarnica na svijetu.

U wellbeing sekciji Miss7 magazina pak otkrijte da li se zaista meditacijom može smiriti um u 21. stoljeću, zašto vam Petra Friganović Bianco preporučuje da u svoju svakodnevicu uklopiti jogu te pokušajte isfurati naš tromjesečni fit challenge za čvrsto oblikovano tijelo. Ne treba zaboraviti spomenuti i naš znanstveni i književni blok kao i inspirativnu poslovnu priču muškarca koji je pronašao djelotvorni recept za ispunjeni poslovni život.

Ako ste ljubitelji putovanja onda će vas zasigurno zaintrigirati iskustvena priča miss7 novinarke koja je u potrazi za sobovima tjedan dana provela na sjeveru Laponije ili pak priča o mjestima u Hamburgu koja će vas razuvjeriti da se radi o 'hladnom' i nepristupačnom gradu. 

Uz sve što smo nabrojali tu su i brojni intervjui među kojima i onaj sa zločestim zagrebačkim dečkom Marinom Ivanovićem Stokom koji je ekskluzivno s Miss7 ogolio dušu te podijelio što se to veliko sprema u njegovom životu. A kao šlag na torti očekuju vas brojne modne i beauty priče.

Beauty sekcija zadovoljit će sve vaše apetite, a modni editorijali teleportirat će vas u jednu posve novu galaksiju iz koje ćete se vratiti inspirirani i zadovoljni sobom. Ne zaboravite zastati i na modnim temama čiji su autori zagrebali ispod površine modne scene. 
Sve to samo je dio onoga što vas očekuje kad zavirite u lifestyle magazin Miss7 koji vas čeka na svim kioscima. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom