Obavijesti

Lifestyle

Komentari 131

Majka osmero djece: Pomažem ženama da budu bujne kao ja

Amerikanka je objasnila kako je žene stalno traže savjete u vezi operacija pa joj je bilo najlogičnije da pokrene biznis kojim će im pomoći da izgledaju 'kao najbolje vezije sebe'

VIDEO

Allegra Cole (50) predstavlja se kao poduzetnica, seks terapeutkinja, savjetnica, model, a još je i supruga i majka osmero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoju je karijeru započela kao model s velikim poprsjem i 'sakupila' preko 800 tisuća pratitelja na Instagramu za koje kaže da su je 'gledali kako postaje poslovna žena, ekspert za plastične operacije i aktivistica'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt To last year on a boat channeling my inner @pamelaanderson ❤️

Objavu dijeli Allegra Cole (@allegracoleworld)

Sada se odlučila na novi poslovni pothvat - riječ je o sakupljanju novca za plastične operacije za žene koje ih žele, a ne mogu ih priuštiti. Za portal BuzzFeed je objasnila kako time želi pomoći ženama da 'postanu najbolje verzije sebe samih'. 

Pokretanje videa...

01:39

- Plastična mi je kirurgija dala izgled koji ide uz moj karakter, dala mi je seksepil i samopouzdanje, a bilo je čudesno promatrati kako mi se tijelo naočigled mijenja - ispričala je Allegra, koja kaže da je blagoslovljena, i da joj je zato sudbina pomoći drugim ženama da naprave isto.

Ona je imala četiri operacije povećanja grudi, dvije operacije povećanja stražnjice i zahvat smanjivanja trbuha. Kaže da njena stranica BoobJobs4Moms.com, može poslužiti i kao platforma svima koji se žele baviti modelingom, da tu ostavljaju svoje fotografije i životopise. 

Tko je zaista slabiji spol? Tko ima jača pluća, a tko mišiće?
Tko je zaista slabiji spol? Tko ima jača pluća, a tko mišiće?

- Trenutno se može bilo tko prijaviti na mojoj stranici, a baš radim s web dizajnerom na tome da ju poboljšamo - objasnila je ova majka osmero, koja kaže da je ta stranica nastavak na njenu dosadašnju stranicu na kojoj se bavi produkcijom i marketingom na društvenim mrežama, AColeindustries.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vegasfit Happy Friday everyone. 🙌❤️💋

Objavu dijeli Allegra Cole (@allegracoleworld)

Kaže da je ideju za svoju novu stranicu dobila nakon što je svoje drugo povećanje grudi financirala crowdfunding kampanjom. Objasnila je i kako je žene stalno traže savjete u vezi operacija pa da je najlogičnije bilo pokrenuti biznis kojim će im u tome pomoći. Dodaje i da suprug surađuje s njom te da joj je velika podrška, a ništa joj ne pruža više radosti od djece i obitelji.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps