Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka osmero djece: Pomažem ženama da budu bujne kao ja

Amerikanka je objasnila kako je žene stalno traže savjete u vezi operacija pa joj je bilo najlogičnije da pokrene biznis kojim će im pomoći da izgledaju 'kao najbolje vezije sebe'

Allegra Cole (50) predstavlja se kao poduzetnica, seks terapeutkinja, savjetnica, model, a još je i supruga i majka osmero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoju je karijeru započela kao model s velikim poprsjem i 'sakupila' preko 800 tisuća pratitelja na Instagramu za koje kaže da su je 'gledali kako postaje poslovna žena, ekspert za plastične operacije i aktivistica'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt To last year on a boat channeling my inner @pamelaanderson ❤️

Objavu dijeli Allegra Cole (@allegracoleworld)

Sada se odlučila na novi poslovni pothvat - riječ je o sakupljanju novca za plastične operacije za žene koje ih žele, a ne mogu ih priuštiti. Za portal BuzzFeed je objasnila kako time želi pomoći ženama da 'postanu najbolje verzije sebe samih'. 

- Plastična mi je kirurgija dala izgled koji ide uz moj karakter, dala mi je seksepil i samopouzdanje, a bilo je čudesno promatrati kako mi se tijelo naočigled mijenja - ispričala je Allegra, koja kaže da je blagoslovljena, i da joj je zato sudbina pomoći drugim ženama da naprave isto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had the honor and privilege of meeting this beautiful goddess @bondbby12 this weekend. 👼🏼 She let me give her a little mini makeover and I can’t wait to share her story with you guys. 🙏🙌 She’s been in California for just 3 weeks from Georgia. She’s 24 and these young eyes have seen a lot. 👁The strength and the drive that she shows is truly moving to me. 🙏Stay tuned... I think this one is going to be a lightning bolt for ACole industries. ⚡️⚡️⚡️ I need a woman like this because she speaks to the younger demographic. I get asked a lot “Do I have to be a mom?” The answer is no! At ACole industries we believe that we are all moms to someone or something. 🤰🏼👼🏼🐶🐱🐹 Someone always needs a woman to come help and nurture them. And I want to be that lighthouse for other women. 🔆Every now and then (even the strongest woman) needs a shoulder ‘or boob’ to cry on. Side note: We May have been a little drunk that night. Me off wine🍷and tequila 🥃 and her off Gin! 🍸(Who drinks Gin at 24?!?! I thought you had to be 60+ to drink Gin?!?) 😖

Objavu dijeli Allegra Cole (@allegracoleworld)

Ona je imala četiri operacije povećanja grudi, dvije operacije povećanja stražnjice i zahvat smanjivanja trbuha. Kaže da njena stranica BoobJobs4Moms.com, može poslužiti i kao platforma svima koji se žele baviti modelingom, da tu ostavljaju svoje fotografije i životopise. 

BORBA SPOLOVA Tko je zaista slabiji spol? Tko ima jača pluća, a tko mišiće?

- Trenutno se može bilo tko prijaviti na mojoj stranici, a baš radim s web dizajnerom na tome da ju poboljšamo - objasnila je ova majka osmero, koja kaže da je ta stranica nastavak na njenu dosadašnju stranicu na kojoj se bavi produkcijom i marketingom na društvenim mrežama, AColeindustries.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vegasfit Happy Friday everyone. 🙌❤️💋

Objavu dijeli Allegra Cole (@allegracoleworld)

Kaže da je ideju za svoju novu stranicu dobila nakon što je svoje drugo povećanje grudi financirala crowdfunding kampanjom. Objasnila je i kako je žene stalno traže savjete u vezi operacija pa da je najlogičnije bilo pokrenuti biznis kojim će im u tome pomoći. Dodaje i da suprug surađuje s njom te da joj je velika podrška, a ništa joj ne pruža više radosti od djece i obitelji.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (131)
  • sise kao da će joj puknut, odvratno je blaga riječ za ovo...

    29. 4. 2019,   21:07
  • Na sta licis sunce ti poljubim!

    29. 4. 2019,   21:11
  • strašno..nemam drugi komentar..

    29. 4. 2019,   21:10