Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka otkrila genijalan trik za izvlačenje vlažnih maramica

None Foto: Facebook

Mama iz Velike Britanije mučila se s izvlačenjem samo jedne vlažne maramice dok je presvlačila sina, sve dok nije slučajno do kraja pokidala otvor za maramice

Moj sin ima 19 mjeseci i ja sam tek sad otkrila da ako do kraja pokidate plastični omot oko rupice na koju se izvlače maramice, one počnu lijepo izlaziti jedna po jedna i više se ne pretvaraju u 'špagu' dok ih pokušavate izvući van. Dosad sam se mučila i dok sam jednom rukom držala sina na prematalici, bradom sam morala 'otpetljavati' zgužvane maramice. Ljudi ovo možda znaju, a možda i ne znaju, možda ispadam neznalica, ali ovo sam jednostavno morala podijeliti, napisala je Lauren Martin u Facebook grupi The Motherload.

Foto: Facebook

Nitko joj se nije smijao, a drugi roditelji oduševili su se njezinim 'otkrićem'. Objava joj je dobila preko 1000 reakcija i stotine komentara roditelja koji su govorili kako 'im se otvorio cijeli novi svijet' i da je presvlačenje sada postalo 'sasvim nova igra'.

- Roditelj sam preko 10 godina i nisam ovo znala - napisala je jedna majka u komentarima, a druga je dodala da plješće 'poput tuljana' koliko ju je ova spoznaja oduševila.

PROBLEME NOSIMO KUĆI Toksično radno mjesto mame utječe na djecu na četiri načina

Jedna je još dodala da bi ovaj savjet trebao stajati na omotu maramica kao uputa za korištenje.

- Nisam mislila da će moja objava dobiti ovoliko reakcija. Očekivala sam da će mi reći da sam otkrila 'toplu vodu', jer mi se to često događa - zaključila je Lauren.

ZA PRSTE POLIZATI Najbolji burek: U Zagrebu na Dolac, u Splitu se ide kod Litre

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (16)
  • Ja ih za sebe koristim i nisam znao tu foru. ( Koristim za brisanje monitora ). Uvijek izvučem 5 komada onda ostale guram nazad i zgužvam. Tak da hvala na savjetu

    13. 11. 2019,   09:22
  • Kao i sve velike ideje, i ova je nastala slučajem. Mame su zakon kada treba izmisliti nešto što olakšava brige oko djece.

    13. 11. 2019,   19:49
  • Ovo je za nobelovu nagradu, da se ustroji nova kategorija "vlažni guzobris"!

    13. 11. 2019,   09:21