Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Majku četvero djece izvrijeđali na Facebooku zbog slike strija

Nakon četiri poroda mlada majka se teško pomirila s dubokim strijama na trbuhu. Kao dio prihvaćanja same sebe, na Facebooku je objavila fotografiju strija i dobila lavinu ružnih komentara

VIDEO

Majka četvero djece koja je objavila fotografiju strija na trbuhu izjavila je za Daily Mail da je primila beskonačno mnogo negativnih komentara od ljudi na Internetu. 

Doreen Ching, 23, iz provincije Johor u Maleziji, ispričala je da je podijelila fotografiju na društvenoj stranici Facebook nakon što je napokon prihvatila da njezino tijelo više nikad neće izgledati kako je izgledalo prije trudnoći. 

壬辰纹以上很多人都误会 但我要澄清一点 那是我的肋骨 生完孩子肚皮松弛 所以很容易看到肋骨 角度问题

Posted by Doreen Ching on Thursday, March 15, 2018

Iskrena fotografija, koja pokazuje duboke strije na Chinginom trbuhu, koja  je dosad skupila 23,000 likeova, 12,000 puta je podijeljena, a broj komentara se povećava iz minute u minutu, se pokazala kao izvrsna meta za mnogobrojne ružne komentare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Majku napali zbog fotki pa im je bilo žao kad su saznali istinu
Majku napali zbog fotki pa im je bilo žao kad su saznali istinu

Naravno, nisu svi istog mišljenja. Mnogi su pohvalili njezinu hrabrost i volju da pokaže kako trudnoća mijenja tijelo te njezino stoičku mirnoću unatoč velikom broju komentara u kojima ju se ismijava, napada, naziva ružnim nazivima i optužuje da ima previše djece.

- Sa samo 21 godinom, pitam se kako da prihvatim da će mi trbuh ovako izgledati do kraja života. Prva stvar nakon što sam izašla iz rađaone je to da sam pogledala svoj trbuh i počela plakati - iskreno je napisala. Nadodala je da nijedna operacija, ni novac, ne može popraviti izgled njezinog trbuha. 

- Vrati mi moj trbuh - u jednom od svojih postova napisala je Doreen svojem mužu Toh Yang Mingu.

- Puno ljudi mi je napisalo da sam ružna i odvratna, i da im dođe na povraćanje. Dio muškaraca je komentiralo da je to posljedica toga što sam željela mnogo djece - dodala je.

- Poštujte žene, kao što poštujete svoje majke ili supruge, koje rađaju, imaju djecu i uz to rade - napisala je u jednom od sljedećih postova na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'