Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majku četvero djece izvrijeđali na Facebooku zbog slike strija

Nakon četiri poroda mlada majka se teško pomirila s dubokim strijama na trbuhu. Kao dio prihvaćanja same sebe, na Facebooku je objavila fotografiju strija i dobila lavinu ružnih komentara

Majka četvero djece koja je objavila fotografiju strija na trbuhu izjavila je za Daily Mail da je primila beskonačno mnogo negativnih komentara od ljudi na Internetu. 

Doreen Ching, 23, iz provincije Johor u Maleziji, ispričala je da je podijelila fotografiju na društvenoj stranici Facebook nakon što je napokon prihvatila da njezino tijelo više nikad neće izgledati kako je izgledalo prije trudnoći. 

壬辰纹以上很多人都误会 但我要澄清一点 那是我的肋骨 生完孩子肚皮松弛 所以很容易看到肋骨 角度问题

Posted by Doreen Ching on Thursday, March 15, 2018

Iskrena fotografija, koja pokazuje duboke strije na Chinginom trbuhu, koja  je dosad skupila 23,000 likeova, 12,000 puta je podijeljena, a broj komentara se povećava iz minute u minutu, se pokazala kao izvrsna meta za mnogobrojne ružne komentare.

PRIPREMITE MARAMICE Majku napali zbog fotki pa im je bilo žao kad su saznali istinu

Naravno, nisu svi istog mišljenja. Mnogi su pohvalili njezinu hrabrost i volju da pokaže kako trudnoća mijenja tijelo te njezino stoičku mirnoću unatoč velikom broju komentara u kojima ju se ismijava, napada, naziva ružnim nazivima i optužuje da ima previše djece.

Posted by Doreen Ching on Tuesday, April 4, 2017

- Sa samo 21 godinom, pitam se kako da prihvatim da će mi trbuh ovako izgledati do kraja života. Prva stvar nakon što sam izašla iz rađaone je to da sam pogledala svoj trbuh i počela plakati - iskreno je napisala. Nadodala je da nijedna operacija, ni novac, ne može popraviti izgled njezinog trbuha. 

Posted by Brownies Pictures Studio on Thursday, February 1, 2018

- Vrati mi moj trbuh - u jednom od svojih postova napisala je Doreen svojem mužu Toh Yang Mingu.

- Puno ljudi mi je napisalo da sam ružna i odvratna, i da im dođe na povraćanje. Dio muškaraca je komentiralo da je to posljedica toga što sam željela mnogo djece - dodala je.

- Poštujte žene, kao što poštujete svoje majke ili supruge, koje rađaju, imaju djecu i uz to rade - napisala je u jednom od sljedećih postova na Facebooku.

Komentari (52)
  • Zašto išta stavljate na facebook?

    20. 3. 2018,   19:03
  • Ovih se strija lako riješiti ali " Strije " na mozgu su puuuuuno gore , zar ne ?!!!

    20. 3. 2018,   19:24
  • Svi koji vrijedjaju doticnu, vrijedjaju sve zene koje su donijele zivot na svijet a izmedju ostalih, vrijedjaju svoje zene, majke, sestre itd. Ne znam, cemu uopce vrijedjati nekoga zbog njegovog izgleda, hrabrosti da rodi i snage da se poslije toga prihvati?!

    20. 3. 2018,   20:02