Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Majku čije dijete (3) ima rak šokirala hladna poruka susjeda

Susjedo, molim te dovedi u red eksterijer svoje kuće. To utječe na tržišnu vrijednost naših domova. Tko želi kupiti kuću blizu vas i svaki dan to gledati, stajalo je u poruci

VIDEO

Maleni Jaxen iz SAD-a ima svega tri godine, a život mu je već pokazao koliko može biti okrutan. Dječak je rođen autističan i neverbalan, a nedavno su mu liječnici dijagnosticirali neuroblastom, rijedak oblik karcinoma koji se formira u živčanom tkivu.

POGLEDAJTE VIDEO (prehrana za oboljele od raka):

Pokretanje videa...

zdrava hrana 01:57

Njegova majka Ragland Randa pokušava ostati optimistična jer ima ukupno petero malene djece o kojima treba brinuti. Priznaje da ne stigne obaviti sve poslove u kući i oko nje, ali njezini susjedi nemaju nimalo razumijevanja, a niti suosjećanja. Pokazali su to kada su joj u poštanski sandučić stavili poruku 'da bi se trebala više potruditi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Poludi čim čuje da netko žvače, s obitelji nije pričao godinama
Poludi čim čuje da netko žvače, s obitelji nije pričao godinama

Pismo joj je ubacio netko od susjeda koji se nije predstavio, a napisao je da joj je vrt neuredan i zamolio da se potrudi malo više i uredi okućnicu jer ovako 'smanjuje tržišnu vrijednost njihovih domova'.

'Susjedo, molim te pronađi ponosa i dovedi u red eksterijer svoje kuće. To utječe na tržišnu vrijednost naših domova. Tko želi kupiti kuću blizu vas i svaki dan to gledati? Uređivanje okućnice ne zahtijeva baš toliko truda, a sve što trebaš je pokazati da ti je stalo. Možeš ti i bolje', stajalo je u poruci.

Šokirana majka poruku je podijelila na Facebooku uz komentar.

- Naši se životi sastoje od posjeta liječnicima i pregleda u klinici, uslijedile su kemoterapije, transplantacija i operacije. Moj sin se doslovce borio za život. Bio je hospitaliziran više od 20 puta, imao je preko sedam operacije. On je zaista najhrabrija osoba koju poznajem - napisala je.

Krvna grupa 0: Prednosti za zdravlje, ali i rizici koje donosi
Krvna grupa 0: Prednosti za zdravlje, ali i rizici koje donosi

- Nevjerojatno je koliko stvari poput ove mogu promijeniti čovjeka. Možda vlasnik ove poruke može vidjeti ovo što sam napisala, a možda i ne. Ali, u bilo kojem slučaju osjećam da će nekoga dirnuti i to je dovoljno samo po sebi - dodala je, a prenosi Mirror.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno