Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Mama Blizanac je svestrana, a mama Ovan neustrašiva i jaka

Mama Blizanac je svestrana, a mama Ovan neustrašiva i jaka

Horoskopski znak u kojem smo rođeni utjecat će i na to kako ćemo reagirati i ponašati se kao roditelji. Saznajte koje vrline i mane krase pojedini znak te što im je najbitnije...

VIDEO

Ovan

VRLINE samopouzdanje, samosvjesnost, snaga i neustrašivost

MANE sklonost natjecanju, ljutnja, opsesivnost, taština i tvrdoglavost

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Mama ratnica, sve što napravi ostavit će trag. Uz Mars kao vladajući planet, svemu će pristupiti kao da ulazi u bitku. Majčinstvo nije za slabiće, a ona to nikako nije. Postoji prava diva u svakoj Ovnici, a samopouzdanje vas nikad neće napustiti.

Najčudnija stvar u majčinstvu za vas je spoznaja da u prvim godinama jedno malo biće ovisi potpuno o vama. Ovnovi su najviše usmjereni na sebe i svoje potrebe, pa će trebati mala prilagodba. Ona nije mama koja će postati žrtva! Snažan ste uzor djetetu za cijeli život.

Bik

VRLINE stabilnost, profinjen ukus, zdrav razum i veliki radnik

MANE materijalizam, promjene raspoloženja i ispraznost 

Postoje dani kad ćete biti teški i dijete plašiti Bogom, prometom i strancima. Ali jednom kad znate da su svi sigurni, vrijeme je za zabavu. Mame Bikice su ponekad čvrste i krute. U njoj postoji staromodna djevojka i neće pomicati standarde.

Ali iza te čvrste fasade se nalazi božica koja je čvrsto na zemlji. Vi ste mama koja će natjerati dijete da ide u nedjeljom na aktivnosti do odrasle dobi, ali i dopustiti mu da se s 12 godina vozi na motociklu. Bik je proračunat i pravi mudrac, vjeruje u povrat investicija. Ako posvetite godine života podizanju djeteta, očekujete da ćete dobiti priznanje.

Vaša djeca bit će lijepo odgojena, poštovat će autoritete i vjerojatno će vas idealizirati. Iako želite biti bliski s djecom, nećete žrtvovati poštovanje kako biste bili njihovi najbolji prijatelji. U majčinstvu možete iskoristiti svoje menadžerske kvalitete. Strukturirani odgoj djece vama je prirodan, za razliku od drugih znakova.

Blizanci

VRLINE svestranost, otvorenost, originalnost, kreativnost, znatiželja, razigranost

MANE nedosljednost, nedostatak granica, kontradiktornost, pričanje i držanje predavanja umjesto slušanja

Mama s više ličnosti - kompleksna i ponekad kontradiktorna, ali nikad dosadna. Raznovrsna i svestrana, dok obitelj pogađa što ćete učiniti i reći. Ispod vašega krova ne postoji dosada - iako članovi obitelji ponekad žele mir.

Vaši roditeljski standardi su podložni promjenama. Priznajte da je ponekad jako teško izbjeći više osoba u sebi. Vašim znakom vlada Merkur, planet komunikacije i intelekta, tako da ne možete samo isključiti mozak.

Kao rezultat te mentalne energije možda ćete biti ekscentrična mama iz kvarta ili najuglednija. Vaš majčinski instinkt je jedinstven. 

Rak

VRLINE osjećajnost, dobar ukus, odanost, sentimentalnost 

MANE prezaštitničke, promjene raspoloženja, strah, ljubomora

Majčinski superiorne, za većinu ovih žena majčinski instinkt im je u DNK. Od malih nogu brinu se o svima. One bi mogle roditi kod kuće, biti doula te dugo dojiti dijete. Imate idealistički pogled na obitelj i talent za stvaranje lijepog i udobnog doma.

Duboko se predajete u odnos s djecom i vjerojatno će vam se povjeravati cijeli život. Ovaj znak može biti rezerviran ili sramežljiv, pa će vas djeca zbližiti s roditeljima u parku.

Lav

VRLINE razigranost, vođa, kreativnost, povjerenje

MANE previše energije, dramatičnost, sebičnost

Kreativna i dramatična mama Lavica ostavit će trag kamo god došla. Roditeljstvo je za vas osobno izražavanje - posao kroz koji dajete sebe, srce i i dušu. Uključeni ste u svaki aspekt djetetova života.

Ponosno podižete djecu koja će postati uspješni građani i činiti velike stvari u svijetu. Imate vrlo visoke standarde i čvrsto ih se držite pa možda nećete primijetiti da jako “gurate” djecu. Ništa na vas ne može utjecati kad imate misiju. Savršeni ste  za planiranje. Ni jedna zabava neće izgledati kao vaša.

Darivanje je za vas velika stvar pa će možda netko pomisliti da su vaša djeca razmažena. Oni su vaš ponos i radost. Zagrlite ih i prepustite se, samo ne zaboravite da ih trebate naučiti kako da se brinu za sebe. Iako su bliske obitelji blagoslov, trebate malo pustiti potomstvo da  istraži svijet oko sebe.

Djevica

VRLINE organiziranost i strukturiranost, intelektualnost, realnost, pazi na zdravlje

MANE osuđivanje, brige i nervoza, sklonost analizi

Ona je kombinacija kontrasta. Majčinstvo će istaknuti vašu sklonost planiranju, a u drugim slučajevima ćete se prepustiti i igrati se. Iako su neke mame Djevice kao ribe u vodi, druge trebaju prilagodbu, osobito ako su introverti.

Nedostatak privatnosti najveća je promjena koju donose djeca, pogotovo na intelektualni dio, pa to može biti velik udarac na osobnost mame Djevice. Bez obzira na opsesivnu stranu, postoji i opušteni dio vas. Vaš znak ima duhovitu i filozofsku stranu te ćete doživjeti majčinstvo kao veliku avanturu.

Dok će se neke žene odjedanput osjetiti “staro” s velikom odgovornošću, vi ćete se osjetiti poletno. Djevice sve vole napraviti savršeno, što može biti jako izazovno, ali majčinstvo vas može naučiti kako ublažiti samokritičnost. 

Vaga

VRLINE strpljenje, osjećaj za lijepo, pravednost

MANE nedosljednost, taština, snobizam

Allmoviephoto

Uvijek traži neuhvatljivu “ravnotežu”. Majčinstvo vam može pomoći da pronađete svoju središnju točku, dovodeći vas iz kaosa u centar. Žene koje su poznate po tome što stanu pored svake ruže samo da bi je pomirisale odjedanput zbog majčinstva vode strukturiran život.

Vaga je znak koji je najsretniji kad živi za druge. Organiziranje vlastitog i dječjih života je nešto u čemu ćete se osjećati poput sirene u vodi. Volite sve stereotipe vezane za djetinjstvo - od prevelikih kućica za lutke i kamiona do čajanki s lutkama.

Zabavljat će vas njihova pitanja i znatiželja Ponekad će vaša djeca izgledati kao da su dio projekta u kojem vlada vaša taština. Težite odnosu u kojem se poštuju individualnost i razdvojenost jednako kao i povezanost i zajedništvo.

Škorpion

VRLINE snaga, prilagodba, intuitivnost, snažna volja

MANE manipulator, paranoja, emotivna nedostupnost, opsesivnost

Magnetična mama - znatiželjna mješavina šašavosti i kontrole, nadahnuća i zastrašivanja. Puno toga će ovisiti o vašem raspoloženju, a djeca će se morati pridržavati pravila ili odmaknuti od vas kad budete gnjevni. Bez straha štitite svoju djecu srcem i dušom.

Škorpionka lako prihvaća majčinstvo. Kao vodeni znak jednostavno brigu za druge ljude imate urođenu u sebi. Vaše dijete otopit će sve obrambene zidove u vama. Najteži dio vašeg majčinstva bit će kako kasnije pustiti dijete u svijet. U međuvremenu radit ćete jako kako biste svojoj djeci osigurali život jer vam je novčana sigurnost izuzetno važna.  

Život s vama može biti iscrpljujuća igra šaha, ali kraljica na kraju pobijedi. Škorpioni imaju jako razvijenu intuiciju i teže tome da vjeruju svom unutarnjem vodiču. 

Strijelac

VRLINE pustolovnost, mudrost, duhovitost

MANE nestrpljivost, grubost, previše spontanosti i nedostatak strukture

Najslobodniji ste znak, pa je roditeljstvo zanimljiva prilagodba. Spontani Strijelci žive u trenutku, reagiraju impulzivno i instinktivno. Roditeljstvo znači veliku promjenu. Iako možete biti divni s djecom, oni zahtijevaju puno energije i vremena.

Vladavina Jupitera ovaj znak “tjera” da rade do iscrpljenosti ili da potpuno izbjegnu posvećenost. Poznati ste po tome da prvo radite a kasnije pitate. Ovaj smion duh je mač s dvije oštrice kad je u pitanju majčinstvo.

Vaša spontanost život čini zabavnim. Stavit ćete djecu u auto i voziti se daleko samo kako biste vidjeli cirkus. Takav improvizirani odmor ili zabavu nitko ne može organizirati kao vi. Ali kad su u pitanju struktura i planiranje, pokazat će se da vam to nije jača strana. 

Jarac

VRLINE planiranje, sklonost strukturiranju, tradicionalne vrijednosti, dosljednost, pažljivost, strpljenje

MANE zabrinutost i anksioznost, opreznost, pesimizam, sumnja u sebe, sklonost okrivljavanju

Jarac je “očinski znak”, pa to daje zanimljiv zaokret u majčinstvu. Nije da u vama nema ženstvenosti, ali ovim znakom vlada Saturn, zapovjednik koji je povezan s autoritetom, muževnošću i strukturom. Ne bojite se postaviti granice i učiti djecu životnim lekcijama.

Željeli biste im biti bliski, ali ne morate im biti najbolji prijatelji. Kao tradicionalni znak poštujete svoje roditelje (iako vam se možda ne sviđaju) i možete biti jako konvencionalni. Teško pokazujete ljubav i ponekad ste kruti u zagrljajima, ali svoju predanost pokazujete radnjama.

Vodenjak

VRLINE mladenački duh, otvorenost, originalnost, pravednost

MANE turbulencije i drama, odvajanje, stvaranje granica

Znatiželjna je i teško ju je staviti u “kutiju”. Jako je nježna, ali i spontana i obožava nadzirati. Vi ste specijalizirani za organiziranje kaosa i vaše roditeljstvo može biti podložno promjenama bez najave. Život s ovom mamom može biti pun ludosti, ali nikad neće biti dosadan.

Vi gledate na svoj život kao na jedno veliko putovanje i želite da vaša djeca iskuse čarobnu utopiju što je dulje moguće. “Očekujte neočekivano” je rečenica koja može opisati ovu majku. Vaša nomadska osobnost smirit će se tek kad u vaš život uđu djeca, no i tad će vam biti važno održati svoju individualnost. 

Ribe

VRLINE suosjećanje, mašta, brižnost, kreativnost

MANE manipulacija, nestabilnost, krivnja

Najbolji prijatelj, mama i socijalni radnik - vi ste sve to i činite to bez napora i elegantno. Vi ste empatični, eterični, duhovni i osjetljivi, mudri te emocionalno inteligentni. Vaše srce je uvijek na pravome mjestu - čak i ako glava nije.

Nema običnih dana u vašem kućanstvu, a djeca bi mogla biti zadivljena onim što izvučete iz rukava. Očaravajućim odmorima, putovanjima, izletima... Hoće li biti dobri ili katastrofalni? Otkrit ćete kad to učinite. No vaš slobodni stil života može značiti nedostatak granica ili stabilnosti.

Mrzite da vam se govori što da radite i kad, pa biste se mogli boriti s tim kada dijete treba jesti ili spavati. Vaša djeca znaju da im čuvate leđa i da ne postoji što ne biste napravili za njihovu sreću. Odrast će puni samopoštovanja i ostati bliski s vama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'