Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Mama izgubila 3 kile i 5 cm u struku u samo mjesec dana...

Nezadovoljna svojim izgledom i nedostatkom energije, ova mama je odlučila preuzeti kontrolu nad svojim umom i tijelom. Promijenila je prehranu, počela vježbati te brzo skinula kile

VIDEO

Deset mjeseci nakon poroda Jessica Zalums se osjećala jako loše, osjećala je da je izgubila svoj šarm i bojala se da više nikad neće imati tijelo kakvo je imala prije trudnoće. 

Tijekom travnja odlučila je promijeniti način razmišljanja i pokušati nešto novo. Započela je 30-dnevno čišćenje organizma te je prestala piti kavu, alkohol, šećer te je počela pratiti program nutritivnog čišćenja. 

Samo mjesec dana kasnije Jessica je izgubila preko 3 kilograma, 5 centimetara u struku i po 2 centimetra na svakom bedru. Još bolje od toga, za Daily Mail je izjavila je da se osjeća jače i bolje nego ikad, i ima trbušnjake kao dokaz. 

- Još od rođenja djeteta se nisam osjećala sva svoja. Htjela sam izgubiti par kila koje su tvrdoglavo se zadržavale na trbuhu i bedrima i povratiti pravu energiju, a ne da se oslanjam na energiju koju sam dobivala iz kofeina - objasnila je. 

I tako se je ova majka, koja je prije početka dijete imala 63,5 kilograma, odrekla šećera, kofeina i alkohola i prvih šest dana dijete počela jesti visoko nutritivnu hranu.

 

Objavu dijeli Jess Zalums (@jesszalums)

- To znači da sam jela hranu s cjelovitim žitaricama i točno određenu količinu masnoća, ugljikohidrata i proteina u svakom obroku - objasnila je.

Ovaj način prehrane je svako malo slijedio dan posta, zahvaljujući kojem bi očistila tijelo od otrova.

Nakon povećanog unosa zdrave hrane i posta, Jessica je nastavila s uravnoteženom prehranom koja se bazirala na voću, povrću i proteinima. 

- Tipični dan sastojao se od jutarnjeg smoothieja u koji sam stavljala različitu superhranu i čokoladu, zatim bih prijepodne jela banane s maslacem od kikirikija, zatim tanjur povrća i proteina za ručak, popodne bih pojela štapiće od povrća s humusom, navečer bih napravila obrok od složenih ugljikohidrata i povrća, a za desert čaj od metvice i crnu čokoladu - opisala je jedan od svojih dnevnih menija.

 

Objavu dijeli Jess Zalums (@jesszalums)

Uz promjenu prehrane počela je i tri puta tjedno vježbati te jednom tjedno ići u duge šetnje.

- Moj izgled je rezultat 80 posto prehrane i 20 posto vježbanja - napomenula je. 

Iako joj je u početku bilo teško, uskoro se počela dobro osjećati u svojem tijelu. 

- Prva četiri jutra bez kofeina su rezultirala jakim glavoboljama. Moje tijelo se teško prilagođavalo manjoj količini energije te korištenju prirodne energije koju sam unijela u tijelo putem prehrane, a ne kofeina. Morala sam raditi na svojoj probavi, budući da sam smanjila količinu kiselih namirnica - objašnjava Jessica. 

U roku od tjedan dana, 28-godišnjakinja je izgubila više od jednog kilograma.

- Primijetila sam da su centimetri sa struka nestajali. I osjećala sam se puno bolje. Počela sam voljeti hranu koju jedem -rekla je.

Nakon 30 dana, Jessica je skinula 3 kilograma, te da je pala na 60,2 kg.

 

Objavu dijeli Jess Zalums (@jesszalums)

- Napokon se osjećam kao da imam tijelo koje sam imala u svojim dvadesetima - rekla je Jessica.

- Uvijek imam energije, i više ne ovisim o kofeinu i naglom povišenju ili gubitku energije koje potiče kofein. A i lakše dolazim do vizualnih rezultata - mišića, bez da sam promijenila način na koji vježbam - komentirala je. 

- Volite svoje tijelo, prije i poslije. Ako se odlučujete na ovakav program, napravite to jer volite svoje tijelo, a ne zato što ga želite promijeniti - savjetovala je Jessica.

 

Objavu dijeli Jess Zalums (@jesszalums)

Jessica vodi i Wellness kolektiv, osnovan kako bi pomogao drugim majkama izgubiti kilograme i povratiti samopouzdanje, dajući im smjernice te educirajući ih o hrani i vježbanju.

- Ovo je stil života, a ne brzi popravak momentalno lošeg izgleda - zaključila je Jessica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'