Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marina: 'Najbolji seks u životu pronašla sam - na internetu!'

None Foto: Dreamstime

Nakon ljubavnog brodoloma Marina (32) utjehu je tražila na online stranicama za upoznavanje. Skrivala se iza nadimka i u anonimnosti istraživala svoje maštarije

Iza Marine (32) je ostao bolan prekid dugogodišnje veze. Preispitivala se gdje je pogriješila, zašto svojem bivšem dečku nije bila dovoljno dobra. Dobro su se slagali, iako,seksualni život im je u posljednjih godinu, dvije, postao rutina. Neven joj je znao prigovoriti, tražio je uzbuđenje, strast, ali nije tome pridavala neku važnost, pa nije to najvažnija stvar na svijetu. Šokirala se kad joj je jednom predložio seks u troje. Nije s njim danima razgovarala.

Ali ajde, on je muškarac, svakakve mu stvari padaju na pamet. Sve dok ga jednom nije ulovila sa starijom susjedom. Srce joj se slomilo na pola, a veza u komadiće. Odustala je od ljubavi, a nekoliko mjeseci kasnije otkrila je neki novi svijet - na internetu. Na nagovor prijateljica otvorila je Badoo profil na najvećoj svjetskoj stranici za upoznavanje koja je jako popularna i u Hrvatskoj. Svoje iskustvo odlučila je ispričati anonimno jer nije sigurna kako bi okolina reagirala na njezin internet eksperiment...

Ovo je njezina ispovijest:

Prijateljice su često znale pričati o frajerima koje upoznaju na internetu, neke od njih na taj način vode prilično aktivan seksualni život. Nisam se previše miješala, krah s Nevenom mi je ubio bilo kakvu želju za ljubavi i seksom. Iako je otad prošlo 268 dana i 14 sati. Doduše, s vremena na vrijeme probudio se libido, ali za kratkotrajne izlete u svijet uzbuđenja nije mi trebao muškarac...

Jedne večeri, nakon što sam sama riješila butelju crnog vina, odlučila sam se prijaviti na taj Badoo. Nemam pojma što sam mislila u tom pijanom trenutku, valjda da će se među tih  311 milijuna članova na svijetu naći neki dobar muškarac za mene.
Otvorila sam profil, stavila nekoliko svojih fotki s leđa, na kojima se vidi samo moja duga plava kosa i napisala "Nisam se seksala 268 dana".

Trijezna nikad ne bih stavila takvu glupost. Otišla sam u kuhinju po novu butelju, onako pripitoj mi je trebalo 15 minuta da ju otvorim pa sam potpuno zaboravila na kompjuter. Prošlo je podosta vremena kad mi se upalila lampica i vratila sam se na Badoo. A tamo: 47 poruka! 

Neću sada ići u detalje, ali bilo je tu svega, od poruka: "dođ mala da ti ga ja metnem" do slika "alatki" raznih dimenzija uz poruke "ovo će ti pomoći". U meni najprije šok i nevjerica, a zatim sam prasnula u smijeh. Pa zašto ne? Idem se malo poigrati. 

Odmah sam eliminirala vulgarne primitivce, sramežljive dečke i ostala na nekoliko sasvim pristojnih kandidata. Jedan od njih mi je poslao svoj akt, hm, nije bio za baciti. Svima sam im poslala identične poruke: "I kako bi mi ti pomogao da se riješim apstinencije?".

Iz minute u minutu su stizali odgovori, neki su bili doista maštoviti, neki uzbudljivi i napeti, a neki čak praćeni i fotkama. Ono što se u mojoj glavi odvijalo nisam nikada do sad doživjela. Vino je pomoglo, ali u trenu sam preskočila sve zidove i ograde koje sam dotad gradila. Do jutra sam se spustila na dva kandidata koji su me riječima obradili kao nitko prije. 
Da mi nije sunce provalilo u stan, ne bih ni pomislila da je jutro. Kao da mi je netko opalio šamar. Osvijestila sam se, osvrnula oko sebe: stotine razmijenjenih poruka, hrpa fotografija, aktivirana kamera na mobitelu, dvije prazne butelje i krastavac. Krastavac?! Pobogu, što mi se to dogodilo...

Iako sam mislila da ću taj dan proživjeti kao hodajući mrtvac, začudo, bio mi je to najljepši dan od prekida s Nevenom. Osjećala sam se tako živom. Nisam se iste večeri vratila na Badoo. Trebalo mi je nekoliko dana. Nakon toga sam izbrisala taj profil i otvorila novi. Ispred mene je bio jedan cijeli novi svijet. Online. Zasad. Uskoro očekujem i offline akciju... ;)

Komentari (289)
  • pronašla je krastavac!? 😂

    24. 5. 2016,   20:27
  • Sve mi se čini da je ovo neka reklama za taj Badoo :)) Priča je tu onako samo usput,da zaintrigira,da privuče pažnju i nove članove :))) A igrom slučaja,prije koju godinu i ja bio jedno vrijeme pisao,navraćao tamo...A ponajviše iz neke znatiželje,na preporuku jedne prijateljice koja je bila čest gost tamo,nisam bio u potrazi za seksom :))) To mi ne treba...hoću reći treba mi,treba svakom...hahaha...al ne i na taj način prek tih nekih stranica :))) I u početku sve to izgleda divno i krasno,ali malo po malo shvatiš da se tu vrte jedna te ista lica (i pritom ne baš naročito zanimljiva lica) uglavnom neke ufurane mlađahne koke s facebooka,al ima nađe se i starijih teta,pa čak i onih u potrazi za ženikom,bračnim drugom ili pak seksom ko seksom :))) Jedna zgođušna cura koja mi je često pričala o svojim avanturama,pa i bacala oko na mene :)) Šprehali smo otvoreno o svemu i samo seks joj je bio na pameti :D Muški svijet uglavnom priprost,neotesan...misle samo na jedno :))) Tako načuo :)) I tu ima i mnoštvo oženjenih muškaraca koji traže cure,žene za zabavu dok draga nije doma :))) I kao tamo nisu vezani bračnim lancima,predstavljaju se kao solo igrači :))) Pa sad tko voli nek izvoli,badoo vas čeka :D

    24. 5. 2016,   21:49
  • prozirna reklama

    24. 5. 2016,   20:20