Obavijesti

Lifestyle

Komentari 268

Materijal za brak: Ove tri žene su najbolje partnerice Zodijaka

Materijal za brak: Ove tri žene su najbolje partnerice Zodijaka
1

To su žene kojima je stalo i do skladne obitelji i do zadovoljnog partnera. Za njih kažu kako su idealne za duge veze, ugodne su, brižne, a muškarci pred njima padaju na koljena

VIDEO

RAČICE

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuvjetno i učinit će sve za njega. Ova žena učinit će sve da vas usreći ako vas voli. Sklone su dramatiziranju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u usporedbi s onim što će ona dati za vas. 

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Učinit će sve da stvore topao i udoban dom za vas i djecu, mjesto na kojemu ćete voljeti biti i kojemu ćete težiti što prije se vratiti. Osim toga, odlične su kuharice pa ćete sigurno uživati u slasnim delicijama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Djeca su im na prvom mjestu. 

healthy food

LAVICE

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Posjeduje golemu snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca. 

Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju. 

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Odane su partnerice i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primjer nesebične i čiste ljubavi. 

Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za djecu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učinit će sve što treba da zaštiti svoju djecu. 

ŽENA OVAN

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na koljena. Iznimno su snažne i nepopustljive i učinit će sve da ostvare što žele. 

Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno utjecati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrjednijima pozornosti. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgoje buduće lidere i pobjednike. 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 268
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'