Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Medicinske sestre smijale su se mojim unakaženim usnama'

Rachael je išla popraviti svoju 'najveću nesigurnost' - usne, ali je postupak pošao po zlu i usta su joj se učetverostručila. Bila su toliko velika da joj je gornja usnica dodirivala nos

Žena čija se usna učetverostručila nakon neuspješnog punjenja filerima kaže da su joj se sestre u bolnici rugale.

Rachael Knappier (29) je gotovo izgubila gornju usnu kada je 'Botoks party', koji je napravila na preporuku svoje prijateljice pošao po zlu..

Zbog stare ozljede, imala je grudicu na usni i mislila je da će Botoks popraviti njezinu 'najveću nesigurnost'.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Bilo je dobro. Otišla sam u krevet. Probudila sam se u 2 ujutro i vidjela ono što vidite na slikama. Moje usne su dodirivale nos. Udvostručile su se. Pritisak i žarenje koje sam osjećala u usnama bilo je nevjerojatno - rekla je Rachael u britanskoj televizijskoj emisiji This Morning.

Rachael je požurila u bolnicu i zgrozila se kada su joj se medicinske sestre počele smijati.

NINA MORIĆ Prisjetila se mladih dana: Kako si bila lijepa. Unakazila si se...

- Nisu vidjele ništa slično ranije. Rekla sam im da imam alergijsku reakciju jer sam mislila da se o tome radi. Tri liječnika su mi rekla da su mi filere zapravo ubrizgali u arteriju - kaže Rachael.

Foto: ITV

Nakon 72 sata Rachaelini fileri za usne razgradili su se i sve se vratilo na normalnu veličinu. Sada se zalaže za strože propise i informira druge o opasnostima filera za usne s porukom 'Protect before you inject' (Zaštiti se prije nego ubrizgaš).

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Britanska udruga estetskih plastičnih kirurga (BAAPS) izvijestila je o dramatičnom porastu nereguliranih postupaka - koje obavljaju ljudi nestručni za davanje injekcije filera za punjenje usana u Velikoj Britaniji.

Doktor Tijon Esho, koji se pridružio Rachael u studiju, rekao joj je da može biti sretna da nije izgubila usnu i savjetuje da se postupak obavlja samo kod liječnika, medicinskih sestara ili zubara.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (64)
  • I trebale su se smijat i tebi i svakoj ženskoj budali koja koristi botoks. Ako si niste same sebi dovoljno lijepe kakve jeste nemojte se stamotiti i unakažavati botoksom.

    23. 4. 2019,   20:48
  • Svoju nesigurnost.....usne Sreco nesigurna je tvoja siva tvar....😁😁😁

    23. 4. 2019,   20:25
  • Hahaha hahahahaha baš je smiješno i žalosno glupačo tko te tero na to

    23. 4. 2019,   20:25