Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Mini 'facelifting': Pravi potezi kistom sakrit će bore na licu

Mini 'facelifting': Pravi potezi kistom sakrit će bore na licu
1

Podizanje obrva sjenčanjem dat će licu svježi izgled, a trepavice će izgledati veće uz pravilno držanje četkice, dok bore skriva olovka sa svjetlucavim česticama

VIDEO

Želite li prodorniji pogled, prije nego li krenete s nanošenjem makeupa, na trepavice nanesite maskaru. Podignite vjeđe i nanesite maskaru tako da četkicu držite vodoravno i usporedno s očima. Zatim vrhom četkice krenite od korijena prema vrhu trepavica kako biste dobili puniji izgled. 

Sakrijte sitne bore oko očiju

Nakon što ste nanijeli puder, kod vanjskog ruba vaših očiju olovkom za posvjetljivanje iscrtajte veliki krug. Potom lagano prstima razmažite krug prema unutarnjem rubu obrva i na taj način zakamuflirajte sitne bore oko očiju. 

Ako želite još lakše sakriti znakove starenje oko očiju, osim kruga kod vanjskog ruba očiju, nacrtajte tri malena kruga u unutarnjem rubu ispod očiju i razmažite prstima tako da se u potpunosti stope s puderom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podizanje obrva - mini facelifting

Najprije oblikujte obrve s time da pratite prirodni luk, a potom unutranji kut obrve osjenčajte tamnijom nijasom, a kako se krećete prema vanjskom rubu tako sve svijetljim nijansama. Tim ćete jednostavnim trikom u trenu pomladiti lice jer kako starimo tako naše obrve gube oblik. 

Zaboravite na tamne kolutove oko očiju

Želite li se riješiti podočnjaka nanesite korektor ispod očiju i to prstima te ga lagano razmažite. Žućkaste nijasne uspješno će prekriti jako tamne kolutove, a boje brskve manje tamne podočnjake. 

Ublažite bore od smijeha

Bore od smijeha poznate i kao marionetske linije koje se protežu od nosa do usta, muke zadaju brojnim ženama. Nakon što nanesete pudere, suprotno od linije bora, prema obrazima povucite tri linije olovkom sa svjetlucavim česticama i razmažite. Iako se ta olovka najčešće korsiti za naglašavnje kosti obrva, uspješno skriva bore od smijanja. 

Savršena boja ruža

Idealnu boju ruža koji će savršeno odgovarati vašoj puti možete odrediti tako da uz pomoć ogledala pogledate koje je boje unutrašnja strana vašeg obraza. Ta će nijansa pristajati u svim prilikama, a neće izgedati napadno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje