Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlađe nije slađe: Ženama su puno 'napetiji' stariji muškarci

Svaka žena koja zna što želi, zna i da je frajer u 20-ima neće tako lako zadovoljiti na svim poljima jer se još traži, dok su tipovi u 30-ima opušteniji, ali i više posvećeni njenim željama

Kad pomislite na frajere u dvadesetima, ženama uglavnom na pamet padnu 'klinci' koji ne znaju točno ni što žele, a ni ne shvaćaju žene i veze ozbiljno. A upravo je to i najveći razlog zašto su zrelim ženama privlačniji muškarci stariji od 'dječaka' u dvadesetim godinama života.

Naime, anketa provedena na 1500 muškaraca otkrila je da mlađi muškarci tijekom vođenja ljubavi vrijeme posvećuju uglavnom vlastitom užitku dok oni koji su zakoračili u tridesete pridaju veću pažnju svojim partnericama i njihovom zadovoljstvu, kao i vlastitom. 

Osim toga, frajeri u dvadesetima još uvijek su u fazi istraživanja, a oni u tridesetima znaju što žele te su znatno opušteniji i sretniji u vlastitom tijelu. 

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Osim toga, muškarci u 30-ima su dovoljno zreli i najvažniji dio osobnosti im je izgrađen, pa s njima žene neće gubiti vrijeme i čekati dok oni 'shvate što točno žele. Plus što je većina njih već bila u ozbiljnim vezama i doživjela dobre i loše strane u odnosu, pa neće ženu olako shvaćati.

A još jedna bitna prednost koju imaju muškarci u 30-ima je što u toj dobi već puno manje brinu o tome kako netko izgleda, a puno se više koncentriraju na iskrenost. 

themoviedb.org PRIPREMITE SE! Evo u koje doba dana su žene najraspoloženije za vrući seks

- Negdje u 30-ima većina ljudi prestanu biti opterećena s tim kako će se drugima predstaviti, i koncentriraju se na to da su autentični i iskreni - piše na portalu thoughtcatalog. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (148)