Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Mlada iz pakla: 'Djeci donesite grickalice, a za sebe hranu...'

Mlada iz pakla: 'Djeci donesite grickalice, a za sebe hranu...'

Umjesto divne svadbe, ispao je horor. Gosti su morali sami donositi svoju hranu, plaćati piće na svadbi, mladoženjina obitelj je isključena iz organizacije, a momačka večer je ispala djevojačka...

VIDEO

Frustrirana žena na Facebooku je javno izbacila svoje frustracije s monstruoznog vjenčanja na kojem je bila.

Mladenku je opisala kao čudovište koje je izmaltretiralo sve i svakog sa svojim nebuloznim zahtjevima. 

- Ona stalno o svemu laže. U cijelom svom životu nikad nisam upoznala nekog toliko razmaženog i zahtjevnog - napisala je.

- Tražila je od mladoženje da promijeni svoje planove za momačku večer. Tržila je od njega da on, kumovi i prijatelji budu pratnje djeverušama na djevojačkoj večeri te da povede sa sobom i njezinog osmogodišnjeg brata. Ispostavilo se da je razlog njezinim zahtjevima strah da mladoženja ne bi na momačkoj večeri upoznao neku drugu ženu - objašnjava gošća, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također je probala zamijeniti mladoženjinog kuma, i umjesto njegovog brata zahtijevala je da kum bude bogati samac, kako bi ga mogla spojiti sa svojom kumom koja nije u vezi. 

- Kao da već ovo nije dovoljno, potpuno je ignorirala buduću šogoricu koja je nekoliko dana prije svadbe objavila da je trudna i brže-bolje vratila razgovor na njezino vjenčanje. Prilikom kupovanja odijela i vjenčanice je obavijestila mladoženju da nemaju novca za njegove nove cipele, ali bez obzira na to, par dana kasnije na njihovu adresu stigla su tri paketa Victoria's Secret stvari za nju.

- Otkazala je dostavu pića na svadbi jer si nije mogla priuštiti konobare. Isto je napravila i s hranom pa je tražila od gostiju da si sami donesu ono što namjeravaju jesti. Od mene i moje majke je očekivala da joj pripremimo djevojačku večer i nismo smjele apsolutno ništa bez njezine dozvole. Morala je imati kontrolu do zadnje sitnice - napisala je.

- Mladoženjinoj obitelji je rekla da ne vidi zašto bi sudjelovali u organizaciji vjenčanja - napisala je žena u objavi.

I kad su svi mislili da ne može gore od ovog, zatražila je od gostiju gotovinu kako bi pokrila alkohol koji bi se, ipak, točio na vjenčanju. 

- Na vjenčanju je odlučila gostima ponuditi jedno predjelo i jedno glavno jelo, dok je sebi naručila drugačiju hranu jer joj se nije svidjelo to što će ponuditi gostima. Gosti koji su vodili svoju djecu na vjenčanje su dobili uputu da im ponesu grickalice - zaključila je. 

Ljudi koji su pročitali njezinu objavu nisu mogli vjerovati kako se ova mladenka ponaša. Mnogi su dodali da bi mladoženji bilo pametno da pobjegne dok još može.

- Taj frajer treba pokupit svoje stvari i zdimiti, što prije to bolje - komentirao je jedan čovjek.

15 stvari koje na vjenčanjima ne smijete raditi - baš nikada
15 stvari koje na vjenčanjima ne smijete raditi - baš nikada

- Ja bih već odavno pobjegao od takve, a njezin mladoženja je idiot što ostaje s njom nakon svega što je napravila. Nikad ne bih dopustio da se netko tako ponaša prema mojoj obitelji. I točka - komentirao je drugi muškarac. 

Neki od članova grupe na Facebooku su počeli razmatrati različite scenarije u kojima bi obitelj mladoženje zgrabila mladoženju i odvela ga što dalje od nje.

- Netko treba odvesti mladoženju na Tajland na momačku večer, napraviti neke sitnije gluposti kako bi ih uhitili policajci, i praviti se da nemaju više novca za let doma - napisali su. 

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje