Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlada tražila od djeveruše da ofarba kosu jer se nije uklapala

None Foto: Flickr

Neke mladenke od malena zamišljaju svoju savršenu svadbu i ne žele pristati ni na kakva odstupanja od toga. Ipak, ova mladenka je, bar po mišljenju komentatora na društvenim mrežama, itekako pretjerala

Tužna djeveruša, kojoj je mladenka rekla da mora promijeniti svoju prirodnu boju kose, je postavila svoju dilemu na stranicu Reddit. 

- Poznajem Ellu otkad je bila dijete. Ona je kći obiteljskih prijatelja, ali se tek zadnje tri godine intenzivno družimo. Postale smo jako bliske. Nedavno se zaručila i ja sam rado pristala biti dio njenog vjenčanja. Jučer ujutro sam primila njen mail u kojem kaže da moram promijeniti boju kose. Ona će me odvesti svom frizeru i platiti troškove - kaže nesuđena djeveruša.

- Ja sam prirodna crvenokosa, a Ella i sve ostale djeveruše su brinete. Poslala sam Elli poruku da ne želim bojati svoju prirodnu kosu, a ona je odgovorila da moja crvena kosa privlači previše pozornosti i da ću se isticati ako je ne promijenim - dodaje.

Foto: Pixabay/Merseyside Police

Njena poruka je pročitana oko pola milijuna puta i ima više od 900 komentara. Većina komentatora se slaže da je ovo bizaran zahtjev i da ne bi trebala mijenjati boju kose, prenosi Daily Mail.

Komentari (30)
  • "- Ja sam prirodna crvenokosa, a Ella i sve ostale djeveruše su brinete. Poslala sam Elli poruku da ne želim bojati svoju prirodnu kosu, a ona je odgovorila da moja crvena kosa privlači previše pozornosti i da ću se isticati ako je ne promijenim - dodaje. " Zene ,zene, jedna drugoj vuk.

    8. 6. 2016,   14:33
  • znam ja jednu ludu koja nije mladoženji dala da bude mu kum frend jedan jer mu cura malo se čudno oblači,ima svoj šašavi stil malo,jer nije htjela da joj pokvari slike..jer kao pratnja bi se slikala sa mladencima a kao tko zna što i kako bi se obukla pa bi ohhh njene slike bile, ahhh tragedije , uništene...

    8. 6. 2016,   14:33
  • Ne bi joj niti na svadbu išla a kamo li djeveruša bila...

    8. 6. 2016,   16:50