Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladenka smislila super trik za držanje vjenčanice na zahodu

Stvarno sam bila zabrinuta kako ću na WC tijekom vjenčanja, kako ću to samostalno izvesti. Bilo mi je nezamislivo da mi netko pomaže i drži haljinu dok obavljam nuždu, napisala je mladenka

Velika plava Ikea vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke - kada na sebi imaju ogromnu haljinu, a moraju na zahod. Smislila ju je neimenovana mlada koja je objavila fotografije na Facebooku i ubrzo postala viralni hit. Mnogi su pohvalili njezinu domišljatost.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Haljinu je pažljivo sakupila i stavila u vreću na kojoj je prethodno napravila otvor za noge. Ručke su poslužile kao naramenice koje sve to drže u zraku.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Stvarno sam bila zabrinuta kako ću na WC tijekom vjenčanja, kako ću to samostalno izvesti. Kako ću držati haljinu u zraku i uzeti za brisanje - napisala je uz fotografije. Bilo joj je, kaže, nezamislivo da joj netko pomaže i drži haljinu dok ona obavlja nuždu ili mijenja higijenski uložak (dođe li do toga). Razmišljala je i razmišljala, a 'lampica joj se upalila' kada je pogled skrenula prema vreći iz Ikee. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Moj 'pomagač' tijekom vjenčanja stajao je samo 0,80 eura, a skrojila sam ga dan prije svadbe, trebalo mi je tri minute - dodala je, a prenosi The Sun.

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princeza Diana pokušala samoubojstvo tijekom trudnoće?

Komentari (22)
  • Relativno genijalan članak!

    13. 4. 2019,   13:11
  • Smislila sam i ja! Necu vjencanicu nositi!! 😜

    13. 4. 2019,   14:13
  • Hahahaha Volim praktične ljude..:)))

    13. 4. 2019,   13:45