Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napisao zavjete i pokćerci: Dok god sam živ voljet ću te i voditi

Jimmy Gisondi za vjenčanje je pripremio dva zavjeta, jedan za svoju novu suprugu, a drugi za svoju novu pokćerku, kojim je rasplakao baš sve na svadbi

Olivia, od danas pa nadalje, obećajem da ću te svaki dan podsjećati koliko si voljena. Obećavam da ću te učiti, voditi i poštovati dok sam živ. Obećajem da ću se prema tebi zauvijek ponašati kao da si moje dijete i jako me raduje što mogu reću da si moja kći. Od danas nadalje, uistinu ćeš biti moja kći i druga ljubav u mom životu. Olivia, volim te, rekao je u zavjetu svojoj novoj kćeri Jimmy Gisondi. Par iz Amerike vjenčao se na farmi u Pipersvilleu u Pennsylvaniji.

Objavljuje Abigail Gingerale PhotographyUtorak, 5. studenoga 2019.

Dok je govorio svima su potekle suze, a pogotovo njegovoj novoj supruzi Kelsea i 9-godišnjoj Oliviji.

Kelsea je rekla kako je znala da će Jimmy nešto pročitati Oliviji, ali nije znala što će reći.

(NE)USPJELI U LJUBAVI Poznati parovi i velike razlike u godinama: Život gledamo u oči

- Bila sam samohrana majka praktički od prvog dana. Ovo je bilo nešto o čemu sam oduvijek sanjala, ali nisam mislila da će se ikada dogoditi. Dio koji me se posebno dojmio bio je kada je Oliviju nazvao drugom ljubavi svog života . Imati čovjeka koji voli vaše dijete kao i vas je za mene uistinu neopisiv osjećaj - rekla je Kelsea.

Objavljuje Abigail Gingerale PhotographyUtorak, 5. studenoga 2019.

Jimmy uopće nije dvojio treba li Oliviji izreći zavjete.

- Kako sam ju već vidio kao svoju kćer, i ženio sam se za njezinu majku, želio sam da se na taj dan osjeća posebno kao i Kelsea i da joj dam njezin trenutak na tako poseban dan - rekao je Jimmy i dodao da mu je Olivijina emocionalna reakcija na zavjete značila 'sve na svijetu' jer mu je potvrdila da ga ona voli koliko i on nju. 

Objavljuje Abigail Gingerale PhotographyUtorak, 5. studenoga 2019.

Da bi joj taj dan još više ostao u sjećanju, Jimmy je Oliviji dao ogrlicu na kojoj je ugravirano njezino ime i datum vjenčanja, a u ogrlicu je umetnut i dragulj mjeseca njezinog rođenja.

Objavljuje Abigail Gingerale PhotographyUtorak, 5. studenoga 2019.

Jimmy i Kelsea znali su se još od vrtića, ali su tijekom godina izgubili kontakt. Onda su se 2017. povezali preko Facebooka i 'ostalo je povijest'. Odmah su kliknuli, a Kelsea je ubrzo shvatila da će on biti odličan očuh za njezinu kćer.

NIKAKVIH SIMPTOMA Zabolio je trbuh, otišla na WC i rodila - nije znala da je trudna

- Odmah je htio raditi 'obiteljske stvari'. Jedan od naših prvih izlazaka bio je u kuglanu, a njih dvoje su kasnije otišli igrati arkadne igrice. Njihovi osmjesi bili su neprocjenjivi. Osim toga, sve ga je zanimalo i u sve je htio biti uključen; u roditeljske sastanke, odlaske doktoru i slično. Čak ga je zvala na ples očeva i kćeri i tada sam shvatila koliko joj znači - rekla je.

Objavljuje Abigail Gingerale PhotographyUtorak, 5. studenoga 2019.

Tijekom posljednje dvije godine, Jimmy i Olivia jako su se zbližili, a on ju naziva svojim 'prvim pomoćnikom'.

- Ona zapravo ide svuda gdje i ja idem, a najdraže nam je ići u 'uradi sam' trgovine.

PREPORUKE WHO-a 5 laganih načina da se zaštitite od gripe: Redovito perite ruke

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (8)
  • Možda ipak malo pretjerano..?

    14. 11. 2019,   09:05
  • I to bas na vjenčanju, a je našao trenutak , ženi li se ili drži propovijed ..ajmo sad još na ples svi plačući !!😝😛😝😛😎😎🤨

    14. 11. 2019,   08:45