Obavijesti

Lifestyle

Komentari 126

Mmmm... Upute za oralni seks koji će raspametiti svaku ženu

Mmmm... Upute za oralni seks koji će raspametiti svaku ženu

Koristeći jezik, razdvojite njezine male i velike usne. Jezik pomičite polagano i nemojte ga pritiskati prejako kako biste otvorili njezine usne. Jezikom klizite po njezinu klitorisu, savjetuje autorica

VIDEO

Gotovo svaka žena ima barem jednu fizičku ‘nesavršenost’ koja je sprečava da potpuno zavoli svoje tijelo i postane seksualna boginja.

Seks je osmišljen da bi se vaša partnerica osjećala kao Afrodita, božica ljubavi, ljepote i seksualnog zanosa, tvrdi Sonia Borg, autorica knjige 'Oral Sex She’ll Never Forget: 50 Positions and Techniques That Will Make Her Orgasm Like She Never Has Before'.

Predlaže da joj u spavaćoj sobi priredite iznenađenje.

- Upalite šest svijeća u podnožju velikog ogledala. Pustite glazbu koju voli ili odaberite pjesmu čije riječi opisuju što osjećate prema njoj. Na pod, pored ogledala, stavite tvrde jastuke na koje će vaša Afrodita leći, a zatim je uzmite za ruku i odvedite u sobu. Nemojte joj ništa govoriti, pustite da vaše oči govore koliko vam je lijepa i koliko je želite - kaže autorica.

Vjerojatno ste joj puno puta rekli koliko je lijepa i koliko obožavate njezino tijelo, ali ona još misli da je predebela ili da ima premale grudi, široka leđa ili nešto treće. Zbog toga autorica savjetuje da je odvedete pred ogledalo.

Vibrator i stimulacija klitorisa najkraći su put do orgazma
Vibrator i stimulacija klitorisa najkraći su put do orgazma

- Gledajte je u oči preko zrcala i recite joj da želite da vas gleda kako obožavate njezinu ljepotu. Primjerice, milujte je po kosi pa joj recite da volite kako joj kovrče padaju po ramenima. Polako joj povucite ovratnik majice prema dolje pa je nježno poljubite u vrat. Gledajte kako okreće glavu kako bi napravila mjesta da je poljubite. Skinite joj majicu polako ili joj lagano otkopčavajte gumb po gumb košulje. Uhvatite je za grudi, skinite grudnjak i 'otrljajte' svoj obraz o njezine grudi. Recite joj da vam se sviđa što su joj bradavice krute i poližite joj grudi. Rukama klizite niz njezino tijelo pa je svucite do gaćica. Posjednite je na prijestolje i skinite joj gaćice zubima. Stavite nos na njezinu stidnicu - savjetuje autorica.

Tajne Kama Sutre: Šest ugriza koji će izbezumiti svaku ženu
Tajne Kama Sutre: Šest ugriza koji će izbezumiti svaku ženu

Dodaje i da, koristeći jezik, razdvojite njezine male i velike usne. Jezik pomičite polagano i nemojte ga pritiskati prejako kako biste otvorili njezine usne. Jezikom klizite po njezinu klitorisu. Polako ga vrtite oko glave klitorisa, jedva ga dodirujući jezikom. Kako joj se disanje bude ubrzavalo, više pritišćite jezik kako biste je doveli do sljedeće razine. Jezik gurajte naprijed-nazad između usana i klitorisa. Zatim stavite usne oko klitorisa i sišite. Na kraju joj brzo i ‘čvrsto’ ližite klitoris dok ne dođe do orgazma - napominje.

NJIMA NIKAD NIŠTA NE PAŠE: Ovi horoskopski znakovi stalno stvaraju dramu, nisu baš ugodno društvo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru