Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Modne ideje za doček Nove: Ukradite glamur od celebrityja

Modne ideje za doček Nove: Ukradite glamur od celebrityja
9

Uz tamne ruževe i blještave detalje u novogodišnjoj noći zablistat ćete poput dive, a na ravne cipele e jednostavno zaboravite i dočekajte Novu na "visokoj nozi"

VIDEO

Najluđa noć u godini se bliži, a vi još niste odlučili što odjenuti. Fotošetnja crvenim tepihom kroz maštovite odjevne kombinacije zvijezda u tren će oka probuditi kreativnu energiju. Oslobodite maštu i poigrajte se blještavim materijalima, šljokicama, štrasom i čipkom. Uskladite cipele, torbicu, frizuru i šminku te sve “začinite” nakitom jer zašto barem jednu noć u godini ne biste zablistali poput prave dive. 

Jednostavna uska crna haljina protkana srebrom koja decentno otkriva jedno rame modni je “evergreen” te je idealan odabir za svečane prilike. Uz asimetričan kroj savršeno pristaje punđa kakvu nosi Zoe Saldana ili rep svezan sa strane i prebačen preko otvorenog ramena. Maštovit i smion izrez na zavodljiv način ističe kožu te će i najjednostavniju haljinu učiniti posebnom. Iskrojite li na staroj crnoj haljini unikatan izrez, zablistat ćete u posve novoj kreaciji.

 U novogodišnjoj noći zaboravite traper jaknu. Umjesto nje preko male crne haljine odjenite seksi crnu kožu po uzoru na Naomi Campbell. Haljine, suknje i kratke hlačice od crne kože pravi su modni hit ove blagdanske sezone.

Tajna dobrog izgleda je u odabiru kroja koji najbolje pristaje vašoj figuri, a za to čak nije potrebno ni posjetiti krojača. Prema potrebi, nabiranjem tkanine možete oblikovati volumen i prikriti eventualne nedostatke. Primjerice, ako imate široke bokove, istaknite ramena i obrnuto, no nikad nemojte istaknuti i ramena i bokove istodobno jer je tajna svake dobre odjevne kombinacije u savršenoj ravnoteži. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako ne volite crno, u novogodišnjoj noći hrabro eksperimentirajte sa žarkim bojama. Možete “obojiti” čitav outfit istom bojom, od haljine, preko torbice, do cipela, i stvorit ćete pravu blagdansku monokromatsku magiju. Ako ipak volite smirenije tonove, odjenite seksi pripijenu haljinu od fine čipke u boji kože u stilu Scarlett Johansson. Takva kreacija ističe tijelo i dokazano ostavlja muškarce bez daha. Za one koje više od seksi stila vole eleganciju i retrostil idealne su ženstvene, jednobojne široke suknje u kombinaciji s elegantnim sandalama visokih potpetica. Novogodišnja je noć prava prigoda da poput Alexe Chung i Blake Lively oživite romantičan stil “začinjen” nježnom čipkom ili vezom koji možete kombinirati s tilom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru