Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Modne katastrofe Oscara: Jesu li se uopće vidjeli u ogledalu?

Među najgore odjevenima od strane javnosti i modnih kritičara proglašene su Heidi Klum, Kate Winslet, Rooney Mara, Andra Day, Whoopie Goldberg, Lily Cole

VIDEO

Andra Day odabrala je haljinu čija boja laska puti, no kroj definitivno ne laska grudima.

Model Lily Cole nije postigla elegantni efekt koji je očekivala, s haljinom koja izgleda kao da je izrađena od alu-folije.

Pufasto i pompozno, ali s vrlo lošim efektom, dojam je koji ostavlja Heidi Klum u Marchesinoj haljini koju su zlobnici nazvali zavjesom.

Kate Winslet nije se baš proslavila odabirom sjajne crne haljine Ralph Laurena koja je djelovala na njenom tijelu kao plastika, a nije joj niti laskala figuri.

Mindy Kailing nosila je haljinu koja je s leđa otkrivala grudnjak, a djelovala je tako usko da joj je onemogućavala kretanje, s dodatnim plavim materijalom koji je loša izvedenica šlepa.

Whoopi Goldberg odabrala je crnu haljinu koja otkrivala njenu tetovažu, a ne pristaje niti njenoj figuri. Sve je to ukombinirala s neobičnim komadima nakita na rukama.

Alicia Vikander našla se na meti modnih kritičara koji su izjavili da u Louis Vuitton haljini izgleda kao da je izašla iz filma Ljepotica i zvjer, ili pak kao da je krenula na maturalnu zabavu.

Iako Kerry Washington ima figuru kojoj doista sve pristaje, uspjela je modno promašiti haljinom Ateliera Versace koja izgleda nezgrapno i gladijatorski zbog preteškog gornjeg kožnatog dijela na koji se nastavlja bijeli prozračni til.

Givenchy nije bio dobar odabit za Rooney Maru, jer je haljina naprosto bila previše - previše čipke, izreza, ukrasa...

Cvijeće koje nema kraja prije sliči na livadu nego na haljinu te definitivno proširuje, zaključak je kritičara na haljinu Amy Poehler.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'
PISMO MEVLUDINU

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'

Bili smo kod psihijatrice i ona je utvrdila lakšu duševnu zaostalost te znatno oštećenje ponašanja koje zahtijeva nadzor ili liječenje. Lijekovi mu ne pomažu
Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja
9 PRIJEDLOGA

Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja

Jedno je od najuzbudljivijih mjesta za seks hodnik jer prijetnja da netko može uletjeti čini stvari još zanimljivima. Okrenite se prema vratima i poduprite se rukama, a tijelom se odmičite od vrata