Obavijesti

Lifestyle

Komentari 98

Modni horoskop: Strijelac voli jake boje, a Bik cijeni udobnost

Modni horoskop: Strijelac voli jake boje, a Bik cijeni udobnost
12

Vatreni znakovi spajaju nespojivo, zračni prate trendove, zemljanima je glavni vodič praktičnost, a vodeni stvaraju osobni stil odijevanja koji se razlikuje od drugih

VIDEO

Svaka od četiriju skupina znakova (vatra, zrak, zemlja i voda) ima poseban pristup modi. 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac) vrlo su intuitivni i uvijek gledaju na budućnost. U odijevanju odabiru vrlo snažne boje. Vole eksperimentirati s odjećom i pritom uživaju privlačiti pozornost. Za njih je moda usko povezana s istaknutim individualizmom i potrebom za slobodom. U stvaranju kombinacija znaju odlaziti u krajnosti. Ponekad savršeno istaknu ono što drugi ne primjećuju, a ponekad nasilu spajaju nespojivo. 

Vatrene znakove ne karakterizira pretjerana sofisticiranost. Oni uvijek igraju na kartu brzog reagiranja. Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak) su izuzetno društveno nastrojeni. Uvijek mnogo razmišljaju o onom što će nositi te teško odlučuju. Zahvaljujući urođenoj fleksibilnosti, idu ukorak s trenutačnim modnim trendovima. S vremenom izgrade svoj stil i autentično izražavanje ukusa. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) imaju potpuno osobni stil odijevanja. Izražena emocionalnost čini ih sklonima romantičnosti i potiče na jedinstvene modne ideje, a odijevaju se ovisno o trenutačnim osjećajima. 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac) nastoje biti što praktičniji. Posebnu pozornost obraćaju na detalje i  izuzetno im je važno da kupe kvalitetnu odjeću. Izbjegavaju ikakva kompromisna rješenja i tvrdoglavo zastupaju svoje modne ideje.

Ovan: Ležerne, ali provokativne kombinacije

Ovnovi ne mare ako se ističu u mnoštvu. Opredjeljuju se za sportsku i ležernu odjeću te ne paze previše na stilove pa kupuju različite komade odjeće i sami ih kombiniraju. Najradije nose crveno. 

Modni dodatak: Šešir

Omiljene boje: Crvena, bijela, crna

Bik: Prate popuste, ali rijetko kad trendove

Lanena odjeća, pamučne i svilenkaste tkanine koje su ugodne na dodir najdraže su Bikovima. Rijetko će pratiti trendove. Vole odjeću visoke kvalitete, ali u pravilu traže rasprodaje i popuste.

Modni dodatak: Zlatna ogrlica

Omiljene boje: Svijetlozelena, pastelnoplava, ružičasta

Blizanci: Važno je samo da je mladenački

Vole živahne stilove koji su mladenački orijentirani. Blizanci uživaju nositi dobar par iznošenih seksi traperica, baš kao što vole prošetati u baršunastoj ljubičastoj haljinici.

Modni dodatak: Šarene narukvice

Omiljene boje: Narančasta, žuta, grimizna

Rak: Vjerni su prošlosti i kod odijevanja

Zgodno, meko, ženstveno... te riječi mogle bi opisati odjeću koju ćete naći u ormaru svake Račice. Kod njih se odjeća veže uz emocije iz prošlosti, tako da često dugo nose staru odjeću.

Modni dodatak: Starinski broš

Omiljene boje: Pastelne, bisernobijela, srebrna

Lav: Odaju ih svjetlucavi detalji

Lavovi vole luksuzne predmete. Obično posjeduju prostrane ormare pune divnih i luksuznih komada odjeće ili odjeće koja barem djeluje skupo. Svjetlucave ukrašene majice, suknje i haljine, jake boje, saten i svila glavne su značajke njihove garderobe.

Modni dodatak: Zlatna narukvica

Omiljene boje: Žuta, narančasta, zlatna

Djevica: Prepoznaje se po urednosti

Djevica uvijek djeluje skladno. Pripadnici ovog znaka mnogo pozornosti pridaju detaljima, tako da u svakoj prilici izgledaju uredno i sređeno, čak i ako nose nešto ležerno.

Modni dodatak: Moderni sat

Omiljene boje: Kremasta, tamnosmeđa, mornarski plava

Vaga: Besprijekorne romantičarke

Vrlo su modno osviještene i uvijek će se truditi da izgledaju što bolje. Budući da je Vaga prilično romantičan znak, mnoge žene odlučit će se za  bluze i suknje s čipkastim detaljima, zgodne ženstvene haljine s cvjetnim motivima i puno nakita.

Modni dodatak: Bijele kratke hlače

Omiljene boje: Ružičasta, boja slonovače, svijetloplava

Škorpion: Znak koji pršti seksepilom

Seksi. To je opis Škorpiona. Kad se uređuju žele biti i zavodljivi, pa vole nešto ostaviti i mašti. Cipele visokih potpetica omiljena su obuća tipične Škorpionke, a ne zaboravimo i crne naočale koje im pomažu da iza njih djeluju tako tajanstveno.

Modni dodatak: Tamne naočale

Omiljene boje: Crna, purpurna, tamnocrvena

Strijelac: Slobodnjaci vole sportsku notu

Strijelci su ljubitelji slobode, pa traže odjeću koja je udobna i ima sportski štih. Vole isprane traperice, prevelike majice i jakne. Strijelci će uvijek obvezno imati i više pari tenisica.

Modni dodatak: Udobne cipele

Omiljene boje: Indigo, plava, purpurna

Jarac: Jednostavnost, ali uz obaveznu eleganciju

Jarčevi su vrlo ozbiljni kad je riječ o garderobi. Traže kvalitetnu odjeću, što je često povezano i s markama. Obično nose krojenu odjeću, odijela ili nešto sasvim jednostavno, no to je u svakom slučaju odjevni predmet koji im dobro pristaje.

Modni dodatak: Crna torbica

Omiljena boja: Crna, tamnosmeđa, siva

Vodenjak: Nije ih strah noviteta i ekscentričnosti

Vodenjaci su prvi koji će prošetati noseći posljednje modne krikove. Miješaju sve i svašta te krše sva modna pravila. Vodenjaci se vole razlikovati i ne smeta im ako ih nazivaju čudnima ili neobičnima.

Modni dodatak: Tirkizni prsten

Omiljene boje: Tirkizna, plava, ljubičasta

Ribe: Sanjalice koje vole mekoću

Ovo su sanjalice, pa žene traže romantičnu odjeću; šifon i svjetlucave materijale. Mnoge vole nositi suknje i haljine više nego hlače. Obožavaju nakit, pa često znaju i pretjerati ukrašavajući se zlatom, srebrom i dragim kamenjem.

Modni dodatak: Neobične narukvice

Omiljene boje: Ljubičasta, indigo, zelena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje