Obavijesti

Lifestyle

Komentari 60

'Moj sin je dobar čovjek, ali ga žene uvijek samo iskorištavaju'

'Moj sin je dobar čovjek, ali ga žene uvijek samo iskorištavaju'

Zabrinuta majka se okrenula Mevludinu u nadi da će joj olakšati brigu i pružiti nadu za njezinog sina jedinca koji nikad nije imao sreće u ljubavi. Hoće li se ikad oženiti i imati djecu?

VIDEO

Poštovani Mevludine, 

pisala sam vam, ali nisam dobila odgovor kojem se već dugo nadam. Vi ste mi zadnja nada jer pokušala sam svašta, ali mi nije uspjelo. Imam sina koji je ‘71. godište, neoženjen je, jako dobar i vrijedan. No svatko ga iskorištava.

Voljela bih znati hoće li se uskoro oženiti i imati djecu. To mi je velika želja. Mene jako boli koljeno, jedva hodam i liječnici mi preporučuju operaciju. Što da radim? Imam dva placa, hoću li ih uskoro uspjeti prodati?

Bila bih vam zahvalna kad bih napokon dobila odgovor. Unaprijed hvala na svemu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

šifra: sin

Alen Vuković

Odgovor:

Vidim da je vaš sin vrlo pozitivan, energičan, duševno predobar, stabilan, iskren, otvoren, voli raditi. Prema svima je dobar osim prema sebi, no takav je oduvijek bio i bit će i dalje.

Nažalost, nailazio je na žene i djevojke koje mu nikako nisu odgovarale, no neće tako vječno biti. Vidim da će on krenuti u stabilniju vezu do kraja ove godine s vrlo duhovitom i pozitivnom ženom.

Vidim obostranu pažnju i požrtvovnost, a očekuje ga i brak te kasnije i djeca. Imat će samo jedan brak i bit će jako zadovoljan. Zasad mu ne vidim promjene na poslu.

Vaša operacija na koljenu ne bi trebala biti komplicirana, no vidim da će i bez nje sve biti u redu. Javite mi se krajem ljeta, za vas i sina. Ništa loše ne vidim.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru