Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

'Moj tata umire. Mogu li s njim pozirati, a ne sa zaručnikom?'

Fotografkinja Bonnie Turner iz Virginije u SAD-u objavila je na svom Instagramu potresnu priču i fotografije vezane uz narudžbu koju je nedavno imala

VIDEO

Fotografkinju Bonnie Turner angažirala je djevojka čiji je otac umirao od raka prostate. Umjesto da je u vjenčanici fotografira sa svojim odabranikom, Bonnie ju je snimala s njezinim umirućem ocem. Nije objavila sve podatke o naručiteljima, no napisala je da se mlada zove Becky, mladoženja je Matt, a tata Tim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bonnie Turner Photography (@bonnieturnerphoto)

S obzirom na teško zdravstveno stanje, mladenka Becky bojala se kako njezin otac Tim neće doživjeti njezino vjenčanje s odabranikom Mattom. Djevojka je zato nazvala fotografkinju Bonnie Turner iz Virginije i zamolila je da umjesto snimanja sa zaručnikom, tijekom vikenda organiziraju snimanje s njezinim ocem.

Rodila je prije vremena da njen umirući muž može vidjeti kćer
Rodila je prije vremena da njen umirući muž može vidjeti kćer

- Tu sam predivnu ženu upoznala prošlog proljeća. Zaručila se i angažirala me da napravimo fotografije sa zaručnikom. Nikad nismo precizirale datum budući da je često padala kiša, no često smo se čule oko toga - opisala je Bonnie početak druženja s nevjerojatnom Becky. No ubrzo je dobila poruku koja ju je oborila s nogu.

- Moj tata bori se s rakom prostate i došli smo do trenutka kad više ne može podnijeti terapiju. Jučer smo doznali da ovog tjedna ide u hospicij. Rado bismo iskoristili polog koji smo ti Matt i ja dali kako bismo organizirali obiteljsko fotografiranje. Matt i ja ćemo se poslije brinuti oko naših fotografija, jer ovo mi je hitnije. Nismo imali profesionalnih fotografija moje obitelji otkad smo brat i ja bili jako mali, pa bi mi ovo puno značilo - napisala joj je mladenka.

Umirući čovjek obitelji će dati nakit od svog pepela
Umirući čovjek obitelji će dati nakit od svog pepela

- Naravno da mi je ovo vrlo teško, ali znam kako se osjećaš po pitanju ljubavi, a ovo bi imalo puno smisla. Tata je iz dana u dan sve slabiji i na žalost, ovo moramo organizirati što prije. Željela sam provjeriti jesi li slobodna i u mogućnosti doći i fotografirati nas u mojoj rodnoj kući u Woodbridgeu, iako te zovem u zadnji čas - napisala je u drugoj poruci Becky dodajući kako moraju što prije odlučiti i prirediti snimanje jer ne znaju koliko imaju vremena. Njezin se otac osjećao sve slabije.

- Znam da je ovo velika molba i ne brini ako ne možeš. Lokacija nije idealna, no znam da ti sve možeš organizirati tako da izgleda čarobno, osim možda mog ružnog plača kojeg ću pokušati izbjeći - napisala joj je Becky.

Bonnie je na svom Instagramu podijelila poruku, ali i fotografije koje su nastale tijekom tog emocionalnog snimanja. Becky je nosila vjenčanicu, a njezin otac odijelo koje je planirao nositi na njezinom vjenčanju. Plesali su i smijali se, ali i plakali. Sve su snimili u vrtu u kojem je Becky odrasla. Uspjeli su organizirati snimanje pet mjeseci prije nego što je Tim preminuo. U objavi od prošlog mjeseca fotografkinja je napisala:

Bolno priznanje: Biološku kćer ipak volim više nego posvojenu
Bolno priznanje: Biološku kćer ipak volim više nego posvojenu

- Srce mi je puno tuge jer sam danas doznala da je umro. Snažno se borio toliko dugo. Fotografije i uspomene su sve kad je to jedino što ti preostaje.

Njezin post dobio je više tisuća likeova, a čitateljica je komentirala: Oh Bonnie, ovo je predivno. Nema bolje uspomene od one koju nastojim zadržati vječno. Druga je napisala da ne može prestati plakati jer se i njezin otac bori s karcinomom.

- Ja sam ruševina. Ovo slama i istovremeno grije moje srce. Ona nikad neće zaboraviti te trenutke - stoji u još jednom komentaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje