Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Monika Sablić nas seksi linijom vraća u doba Studija 54

None Foto: Jadran Lazić 14

Kolekcija je inspirirana 70-ima i pjesmom „Hot stuff“ Donne Summer, a kampanju je snimio proslavljeni fotograf Jadran Lazić. U liniji dominiraju pliš i čisti glamur

Senzualna, zavodljiva i glamurozna - tim bismo riječima mogli opisati kampanju Monike Sablić. Dizajnerica će novu kolekciju predstaviti na Smart Fashion Weeku Zagreb od 28.-30. studenog. Za te je potrebe okupila odličnu ekipu, Andreji Ćupor pripala je uloga modela, dok se za styling pobrinula Petra Nižetić. Svu čaroliju 70-ih kojom je kolekcija inspirirana uhvatio je proslavljeni fotograf Jadran Lazić. 

Linija nas vraća u 70-e godine kada vladaju ženstvene linije, bogati materijali i raskošan pliš. Tu su nezaobilazni šeširi velikog oboda i vrlo nosive kreacije koje bi poželjela svaka žena. Nova kolekcija ima određenu boho notu. 

- Kolekcija je inspirirana 70-im godinama, poznatom njujorškom diskotekom „Studio 54“ te pjesmom „Hot stuff“ Donne Summer. Izrađena je od američkog satena i pliša, nezaobilazne svile i čipke. Kao light motiv kroz cijelu kolekciju provlače se sjajne aplikacije. Kolekcija je vrlo nosiva, a namijenjena je samosvjesnim ženama istančanog stila koje se žele uvijek osjećati ugodno, privlačno i zanimljivo. Haljinice, bluzice, suknjice su namijenjene raznim prilikama, za svako doba dana i noći"  istaknula je Monika Sablić.

- Na snimanju je bilo sjajno, veliki je gušt raditi s profesionalcima kao što su Monika i Andreja, svi su bili vrlo kooperativni, cijela je ekipa bila odlična, moram pohvaliti i Petru Nižetić koja mi je u cijeloj priči bila od velike pomoći. Naravno tu su i djevojke koje su bile zadužene za hair, make up i styling te dečki koji su pomagali i koji su svi skupa postigli da ambijent na snimanju bude odličan. Monika je bila savršena u svojoj viziji, njena kolekcija je sjajna i zato je i rezultat odličan, a ja sam jako zadovoljan. Inače u Hrvatskoj slabo radim, zadnji put sam "kod kuće" radio prije 5 godina kada sam radio kampanju predsjedniku Josipoviću te Primorcu, no Monika mi je stara prijateljica i ovu sam suradnju prihvatio s velikim guštom i nije mi žao. Dapače, prezadovoljan sam. Eto, zadnji sam posao prije par mjeseci odradio s Jamie Foxom, a iza njega je na red došla Monika Sablić - izjavio je Jadran Lazić. 

Komentari (29)
  • Volim pliš, jako je fin za kostimiće i jakne, u kombinaciji s čipkom gotovo savršen. Haljine od onog mekanog pliša, čak i najjednostavniji kroj djeluje fino i elegantno. Jakne volim nositi s običnom majicom i na jeans, super kombinacija..:)))

    17. 10. 2014,   17:50
  • Jel su 70-te bile godine pušenja trave i LSD-a?

    17. 10. 2014,   19:45
  • ajme ne volim plis nikako, najgora tkanina

    18. 10. 2014,   11:20