Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Morala uspavati psa: Odvela ga prvo van na odrezak od 250 kn

Morala uspavati psa: Odvela ga prvo van na odrezak od 250 kn
1

Razmišljala sam o pečenoj piletini ali onda sam pomislila kako ona zaslužuje više, kaže vlasnica za svoju kujicu maltezera Phoebe, za koju je htjela je da jede za stolom, a ne 'kao pas' s poda

VIDEO

Elaine Potter (50)  iz Chichestera 14 je godina bila vlasnica maltezerice Phoebe, koju je prije par dana odlučila dati na uspavljivanje i svom voljenom ljubimcu nakon osam mjeseci borbe s rakom okončati patnje.

- Imala je kanceroznu kvržicu i teškoće s disanjem. Znala sam da je vrijeme - rekla je Elaine.

Nakon što su u krevetu malo skupa gledale televiziju, Elaine je bolesnoj kujici priredila kupku, a onda su otišle u šetnju plažom u Chichesteru. Vlasnica je odlučila da će taj dan Phoebe odvesti veterinaru da ju uspava, ali joj je prije toga željela osigurati nezaboravan zadnji obrok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

06:22

- Razmišljala sam o pečenoj piletini ali onda sam pomislila kako ona zaslužuje više - kaže vlasnica, koja je psa odlučila odvesti do lokalnog restorana Earl of March' u Chichesteru, zapadni Sussex.

Osoblju se ispričala na smetnji i ispričala sve o skoroj sudbini kujice, jer je htjela da joj hranu posluže za stolom, a ne 'kao psu' na podu.

- Bili su sjajni, stvarno smo se obje osjećale dobrodošlo i nisu je prestali grliti - priča Elaine o osoblju restorana i njihovoj ljubaznosti prema njoj i maloj maltezerici.

483337137

Kad je zatražila otišla platiti račun, ljubazno je osoblje reklo da je 'sve u redu' i da će oni platiti 29 funti (oko 250 kn) za Phoebein odrezak.

- Nisam mogla vjerovati, bilo je jako emotivno - kaže Elaine koja sa svojih drugih devet Maltezera dijeli i krevet i oblači ih u odijelca za kućne ljubimce.

- Svi vlasnici pasa kažu da su njihovi ljubimci najbolji, ali Maltezeri su stvarno posebni. Kad me bole leđa oni ne miču od mene i ližu mi suze ako zaplačem - rekla je Elaine za Mirror, opisujući posljednje trenutke kujice. 

13 namirnica koje možete dati svojem psu: Banane, jaja, batat
13 namirnica koje možete dati svojem psu: Banane, jaja, batat

- Lice sam stavila na njezino. Bila sam posljednja stvar koju je vidjela - kaže vlasnica i ističe kako je zahvalna Phoebeinom veterinaru Joseu Monrealu.

- Jose je bio sjajan. Zamotao ju je u ružičastu deku jer zna koliko volim tu boju, a kad sam je dovela kući, svi su se drugi psi došli s njom pozdraviti.

483337149

Isto Elaine želi, kaže, napraviti i za druge svoje pse kad bude vrijeme - Coco, Rosie, Jack, Lily, Darcey, Rex, Sophie, Pucci i Lucie - a kaže da će i ona s njima biti pokopana jednog dana.

- Ne mogu se zamisliti nego uz njih, oni su moje bebice.- objašnjava vlasnica.

12 grešaka koje skraćuju život ljubimaca: Suha hrana, samoća
12 grešaka koje skraćuju život ljubimaca: Suha hrana, samoća

U znak sjećanja na Phoebe, Elaine i njezin sin će od njenog pepela napraviti tintu i tetovirati si na leđa oblik njezine šapice.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru