Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muče vas hemeroidi? Bolove i krvarenje smiruju ove biljke...

Komentari (4)
 • Pohvale za članak. Već dugo vremena se mučim s hemeroidima i slučajno sam prije koji mjesec naletila na Hemosens prirodni dodatak prehrani, te sam naručila s njihove stranice komplet koji se sastoji od kapsula i masti. Unutar 20-tak dana korištenja kapsula osjetila sam veliko olakšanje te ih naravno nastavljam piti i dalje dok mast koristim po potrebi. U svakom slucaju treba također ispraviti prehranu i jesti što više hrane bogate vlaknima.

  21. 3. 2018,   17:58
 • Ja sam imao probleme s probavom dosta dugo i tako reći unutarnje hemoroide u nekom početnom stadiju. Ali sam na vrijeme reagirao i počeo piti Hemosens kapsule .. Bitno je na vrijeme riješiti bilo koji problem da se kasnije samo ne pogorša.

  8. 8. 2018,   11:02
 • Supruga je uspijela rijesiti probleme s hemeroidima s hemosens kapsulama. Pitanje: dali ih je uredu koristiti i preventivno?

  13. 3. 2019,   11:43
 • Hemosens komplet je jedina stvar koju mi je supruga kupila a da sam bio zadovoljan. Tko ima hemeroide zna koja je to muka, užas teški. 3 mjeseca ih koristio i od tada je prošlo godinu dana i nisu mi se vratili..

  19. 4. 2019,   08:07