Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Muškarac želi napraviti prvi korak ako mu je stalo

Muškarac želi napraviti prvi korak ako mu je stalo
3

Tek je izašao iz veze, boji se da će opet biti povrijeđen, ne želi uništiti prijateljstvo samo su neki od izgovora iz palete "njemu baš i nije stalo"

VIDEO

Ne dajte se navući i vi njega prvi nazvati. Ako mu se sviđate, on će nazvati vas. Jer, ako vi možete naći njega, bez obzira na to što ste izgubili cedulju s brojem telefona, može i on vas. Ako vas želi naći, naći će vas, objašnjavaju u svojoj knjizi “Njemu baš i nije stalo” Greg Behrendt i Liz Tuccillo. Poput svih žena i autorica knjige Liz Tuccillo željela je znati u kojem se smjeru odvija odnos s muškarcem kojeg je upoznala. Željela je imati kakvu-takvu kontrolu nad svime i nije se libila zvati svoje partnere prva. No dodaje - ni jedna od tih veza nije uspjela. Dok nije počela primjenjivati Gregovo objašnjenje “njemu baš i nije stalo”.
- Ako vas muškarac zove van, ako želi privući vašu pozornost, onda vi kontrolirate situaciju. Vi odlučujete. I to je divno jer više ne morate imati plan za osvajanje jer vas netko želi osvojiti samo zato jer ste vi vi. Prekrasni bez dokazivanja - ispričala je svoju priču Tuccillo. Nazovete li ga, a on ima izgovor već treći put, on vas samo na pristojan način odbija. Da mu je stalo, sve bi bilo u drugom planu, a vi u prvom.

BUDUĆNOST?! ŠTO JE TO?
Prije vas, on je imao svoj život u kojemu je planirao izlete, izlaske i putovanja s prijateljima. Ako i nakon nekoliko mjeseci ne spominje nikakva zajednička putovanja ili vašu budućnost, nije mu baš stalo. Da jest, već bi vas rezervirao.

NOĆ RAZOTKRIVA TAJNE
Viđate li se samo noću, tu nešto ne štima. Isto vrijedi i ako vas ni nakon nekoliko mjeseci nije odveo k sebi. Vjerojatno nešto krije, no vi zaslužujete imati dečka s kojim ćete dijeliti i dan i noć, a da mu je stalo, pokazao bi svoje gnijezdo.

GOSPODIN ODBIJANOVIĆ JE JASNO POKAZAO ŠTO HOĆE
Odbije li vas jednom za izlazak, moguće je da ima posla i da je nešto iskrsnulo. Odbije li vas drugi i treći put, prestanite ga zvati, upozorava Behrendt. Tako vam na pristojan način jasno pokazuje da nije zainteresiran, jer da jest, već bi se vidjeli.

TIP KOJI SE NE ŽELI VEZATI I BOJI SE OBAVEZE
Nakon nekoliko super spojeva rekao je da ste sjajni, ali da on nije spreman za vezu. No, kaže, možete se viđati. Preraste li to u vezu, a on i dalje tvrdi da se ne želi vezati, bježite. Moguće je da nikad neće biti spreman. Da mu je stalo, sve bi učinio za vas.

GOSPODIN ZAUZETI NIKAD NEĆE OSTAVITI ŽENU
On ima drugu curu ili ženu. Govori vam da je ona grozna, vještica, da ga ne razumije... No najveća je laž da će se razvesti, i to ubrzo, “samo morate biti malo strpljivi”. Prolaze li mjeseci, a od toga ništa, neće je ostaviti. A i da hoće, mogao bi to napraviti opet.

SAVRŠENI TIP ILI SAMO TIP KOJI IGRA NA VELIKO?
On osvaja brzo. Pažljiv je, romantičan, strastven i jako zainteresiran. Dok se vi ne zaljubite. Čim do toga dođe, on kreće u potragu za novom žrtvom, objašnjava Behrendt. Ne vjerujte riječima dok se ne uvjerite. Najbolje je promatrati djela.

TIP "SVE U ZADNJI ČAS" NEMA OZBILJNE NAMJERE
Od samog početka dogovara sastanke u zadnji trenutak ili ih otkazuje. Učestalo vas ostavlja da ga čekate dugo. Sve to pokazuje da vas ne poštuje, nema ozbiljnih namjera i da ga nije previše briga jeste li ili zapravo niste u njegovu životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje