Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarci padaju na dobro tijelo, dekolte i opuštenost

None Foto: 24sata

Nije važno što muškarac pita ženu sve dok god pitanje nije “kako se ti ono zoveš” ili “smijem li ti skinuti grudnjak” - to je u krevetu zabranjeno

Žene ne žele puno od muškaraca - samo da ih obožavaju, budu odani i da imaju kupaonicu samo za sebe. No s vremena na vrijeme njihovi ih muškarčine moraju i impresionirati kako veza ne bi postala monotona ili se ženski interes poljujao. Pitanja su jedan od načina na koji će muškarac pokazati da ga zanimaju i najskriveniji dijelovi osobnosti njegove drage (ili buduće), a ona će se osjećati vrijednom pozornosti. Nije toliko važno što pita, no “što si radila danas” mnogo je bolje od “kako se ti ono zoveš”. Drugo zlatno pravilo je prestati pitati, osobito u krevetu. Pitanje “smijem li ti skinuti grudnjak” nije seksi ako ste oboje pristali na strast. Dopušteno je jedino “mogu li te nazvati ujutro?”, što se i preporučuje jer je pisanje poruka nepristojno.

Nježne, pametne, šarmantne: Opuštene djevojke koje ne inzistiraju, forsiraju i daju prostora neodoljive su muškarcima, kao i one s kojima dijele interese ili kvocijent inteligencije. Na popisu su i dobrota, nježnost, šarm te natjecateljski duh.

On se voli osloniti, a mrzi čekati: Iskrenost, točnost i žene na koje se mogu osloniti muškarce obaraju s nogu. Zato, djevojke, ako vam treba pola sata da se spremite, radije počnite koju minutu ranije, savjetuju američki psiholozi.

Ako su torbe teške, nosi ih muškarac: Kavalirsko ponašanje iz prošlog stoljeća je pretjerano - ali ako muškarac ženi otvori vrata ili ponese tešku torbu ili vrećice s namirnicama, sigurno će zaraditi koji plus u njezinim očima, savjetuju stručnjaci.

Njegove šale uvijek su smiješne: Žene sa stavom i smislom za humor fasciniraju svakog muškarca (dečki o nečemu moraju i razgovarati između maženja), a najbolje prolaze one koje se smiju njegovim šalama - čak i ako su ih čule bezbroj puta.Komentari (7)
  • Ne moraš se ti smijati, ali budi darežljiva.

    11. 2. 2010,   15:10
  • Samo komentiram naslov - Ako ima dobro tijelo, čemu spominjati dekolte?

    12. 2. 2010,   09:37
  • zasto bi sve njegove sale morale biti smijesne???ako sam tu salu cula vec milijun puta, naravno da se necu nasmijati :D lol

    10. 2. 2010,   15:39