Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarci opisali prvi tren kad su vidjeli mladenke u vjenčanici

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka u životu supružnika sigurno je onaj kad se parovi ugledaju pred oltarom i kad svatko ovog drugog vidi sređenog i spremnog za početak zajedničkog života u braku

U reakcijama parova pred oltarom se može vidjeti uzbuđenje, radost i ljubav, bez obzira jesu li se budući supružnici vidjeli nekoliko minuta prije, ili su se prije vjenčanja razdvojili na neko vrijeme.

Ovi su muževi pokazali da je trenutak kad ugledaju svoju buduću ženu u vjenčanici netom prije ceremonije vjenčanja uvijek poseban. A evo kako su taj trenutak opisali: 

1. Kad sam bio mlađi bavio sam se sportom i uvijek sam si mogao predočiti kako će se neka utakmica odvijati. Od kad smo zaručnica i ja dogovorili datum i mjesto vjenčanja, uvijek bi me ponijele emocije kad bi zamislio trenutak kad se ona približava oltaru, no stvarno ništa me nije moglo na to pripremiti.

Foto: Elizabeth Burgi Photography

Dok sam ju gledao tako predivnu u bijelom, kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživjeli, i kako je sve vodilo do tog trenutka, opisao je David G. kako je doživio trenutak kad je prvi put ugledao buduću suprugu u vjenčanici. 

POGLEDAJTE MU STOPALA Prsti na nogama otkrivaju koji muškarac je odličan ljubavnik

2. Trenutak kad se moja žena Kayla počela spuštati niz stepenice je bio najemotivniji trenutak u mom životu. Čak ne mislim da sam se tako osjećao jer je bila tako lijepa, jer mi je lijepa svaki dan, rekao je David Lee, koji je dodao i da 'nije mogao ne razmišljati o tome kako su daleko stigli, te da su mu kroz glavu prošle sve uspomene na vrijeme koje su skupa proveli'. 

Foto: Wandering Woo

Razmišljao sam o svim zaprekama koje smo prošli, i o tome kako ju neizmjerno volim, a u pozadini je svirala pjesma koju je napisao njen pokojni ujak. Sve se nakupilo, a emocije su me ponijele - rekao je. 

3. Zamišljao sam kako bi mogla izgledati u vjenčanici, ali njena pojava pored mene sa smiješkom na licu je nadmašila sva moja očekivanja - priznao je  Daniel W i dodao:

Foto: JoPhoto

- Najednom se isplatilo sve čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena ljepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom provesti cijeli život - napisao je.

KAKO PRONAĆI PRAVU LJUBAV? Osjetljive duše se teško vežu, stoga budite strpljivi i pažljivi

4. Iskreno, kad sam stajao na tom polju čekajući da ona dođe, razmišljao sam o raznim stvarima: 'Hoće li vrijeme biti dobro', 'Imamo li dovoljno hrane za sve goste', i kako sam 'prilično gladan'.

Foto: Justine Milton Photography

- Kad sam čuo da se približava, pomislio sam kako joj izgleda vjenčanica i što ću joj reći. No, čim sam se okrenuo i ugledao ju, mozak mi se ispraznio i mislio sam samo: 'Wow' - opisao je svoje vjenčanje Nathan

5. Nisam imao pojma kako će izgledati u vjenčanici dok sam u predvorju hotela čekao da dođe i da odemo u vijećnicu. Još sam bio u ljetnom odijelu i doslovno se tresao od hladnoće. No, čim sam čuo kako joj potpetice dotiču pod, nisam mogao zadržati suze. Sjećam se da sam je gledao i mislio kako će mi svaki dan u životu od tog trenutka zbog nje biti bolji. Bio je to savršen početak savršenog vjenčanja - prisjetio se Wayne Memmott.

Foto: Cassandra Zetta

6. Prije velikog dana sam čuo da moja žena traga za 'savršenom vjenčanicom', ali nisam imao ideju o tome kako će izgledati u njoj. I to sve dok mi fotograf nije rekao da se okrenem i pogledam je; tek sam tada shvatio koliko sam sretan što će ta prekrasna žena biti moja, sjeća se Josh S. 

Foto: De Nueva Photography

7. -U trenutku kad je ova fotografija nastala sam shvatio da me moja žena voli dovoljno da se uda za mene, bez obzira na sve moje mane, ispričao je za Huffpost Jeronimo.

Allmoviephoto.com PODSVJESNI SIGNALI 12 znakova da vas muž možda vara, ali vi to ne primjećujete

Foto: Jonas Seaman Photography

- Sa svakim njenim korakom prema meni i oltaru, osjećao sam kao da sve više postaje dio mene, a sve u zraku je bilo doslovno ispunjeno s ljubavlju, toliko da sam mogao osjetiti prisutnost Boga - prisjeća se.

NEVJERNI SU I ZLI: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri u vezama

Komentari (4)
  • Zoky111...hahaha koliko imaš ti godina15?Pricekaj dok se ti ne zatelebaš u neku,onda ćeš drugačiju priču pričati...hahahaha

    10. 5. 2019,   13:56
  • Nema mi ružnije haljinicetine od toga!! Vidiš samo krpare do poda... užas! Ljepše su u noćnim izlascima neke spremljene!

    10. 5. 2019,   13:16
  • Romantično..i lijepo. :)) Volim kada muškarci pišu iskreno o svojim emocijama.

    10. 5. 2019,   11:00