Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Njegov dvostruki život počinje zbog nedostatka njene pažnje

Njegov dvostruki život počinje zbog nedostatka njene pažnje
1

Oko 23 posto preljubnika prevarilo je partnericu jer su mislili da im više nisu privlačni, a 45 posto ih tijekom seksa mašta o susjedama, konobaricama...

VIDEO

Čak 77 posto muškaraca misli kako je potpuno normalno u vezi neke tajne zadržati i ne otkriti ih partnerici, pokazuju britanska istraživanja. No bez obzira na muški zavjet šutnje, statistika otkriva kako je u prosjeku 23 posto muškaraca barem jedanput bilo nevjerno u vezi. Razlozi su seksualne i emocionalne prirode, pa 31 posto varalica priznaje kako se upustilo u avanturu jer im je u krevetu postalo dosadno, a 24 posto krenulo je drugim kolosijekom jer je mislilo kako ih partnerica više ne smatra dovoljno atraktivnima.

- Žene griješe kad pretpostavljaju kako muškarci nemaju potrebu osjećati se poželjno, upravo kao i one - upozorava dr. Debby Herbenick. Nasuprot stvarne prevare, 45 posto muškaraca tijekom seksa s partnericom mašta o drugim ženama. Bez obzira na to je li to susjeda, glumica ili tek konobarica koja mu je jutros poslužila kavu, mjesta panici zapravo nema. Uzbudljive fantazije potpuno su normalne, zbog njih seks zapravo može biti bolji, a ako ih bez predrasuda razmijenite, možete uživati još i više. 

27% 
muškaraca bi voljelo da im žene više zarađuju. Ipak, velika većina ne želi vidjeti kako ona više pridonosi kućnom proračunu.

55%
gleda porniće barem jedanput na tjedan. Najčešće koriste priliku dok partnerica nije kod kuće ili spava. To ne znači kako je nezadovoljan stvarnim seksualnim životom, no ako je stalno prilijepljen za monitor ili ga panično gasi čim uđete u sobu, dokažite mu kako je pravi seks bolji od virtualnog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

41%
muškaraca poput pravih špijuna redovito provjerava s kim im se partnerica dopisuje putem maila, mobitela ili kakav je status, slike i poruke stavila na Facebook ili Twitter. Sumnjate li na špijunažu ili ga uhvatite, slobodno promijenite šifre. Oko 34% kontaktiralo je bivšu ljubav na Facebooku.

47%
ih masturbira jedanput na tjedan, a 17 posto ih svaki dan uzima stvar u svoje ruke. No bez brige; česta masturbacija samo je znak pojačanog libida.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...