Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napadnost nju potiče na bijeg, ali privlači kavalirstvo i pažnja

None Foto: Shutterstock

Ženama je najvažnije da ih stvarno slušate i zato obratite pozornost na ono što vam govore. One vole razgovarati o različitim temama kao što su osjećaji, posao, cipele

Žene ništa toliko ne odbija koliko očajni muškarci koji neprestano trče oko njih. Ukoliko vas ne nazove, ne odgovara na pozive i poruke, jednostavno nije za vas. Dignite ruke od toga i pronađite drugu ženu.

Napadnost odbija

Muškarci žele spavati sa ženama i one su itekako svjesne te činjenice. Većina ljudi na svijetu voli seks i želi ga -uvijek. Ali napadnost je najveća greška koju muškarac može napraviti. No nije dobro ni ako ste previše hladni jer ćete ostaviti dojam da se uopće ne trudite. Pokušajte je osvojiti sitnicama i pravim stavom. Samo tako ćete započeti dobar odnos.

Ona obožava pozornost

Žene vole razgovarati o različitim temama kao što su osjećaji, posao, nove cipele. Što god predložite, one će o tome početi raspravljati. Ženama je najvažnije da ih stvarno slušate i zato obratite pozornost na ono što vam govore, a one se neće toliko truditi pridobiti vašu pozornost.

Žene vole džentlmene

Dolazak računa na prvom spoju uvijek je zeznuta situacija. No nikad nemojte dopustiti ženi da plati svoj dio, koliko god to bilo ispravno. Pokažite se velikodušnima jer žene vole džentlmene i žele se osjećati poput dame. 

Ne pokazujte mane

Muškarci su često vrlo ne sigurni jer se boje da će ostaviti loš dojam. Nedostatak samopouzdanja pokazuje sve slabosti, a žene ne žele imati problema sa slabićima. Svi imaju mane, ali nemojte ih pokazivati ili ih iskoristite i pretvorite u prednosti.

Komplimenti otvaraju sva vrata

Pohvalite ženu i otvorit će vam se sva vrata. Djevojka će biti sretna što joj laskate, a vi ćete lakše ostvariti svoje želje. Zapamtite da sretna djevojka znači sretan život.

Komentiraj, znaš da želiš!