Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarci već nakon 97 dana u vezi partnerici kažu 'volim te'

None Foto: Allmoviephoto.com

Žene ne vole preuranjene ljubavne izjave jer im ne vjeruju, a muškarci to često rade jer miješaju zaljubljenost s ljubavlju, a i zato jer misle kako one to žele od njih

Oko tri mjeseca romantičnog druženja i upoznavanje partnerice potrebno je muškarcu kako bi joj rekao da ju voli, otkrilo je istraživanje Massachusetts Instituta Tehnologije(MIT-a). Znanstvenici su otkrili da će oni izjaviti ljubav nakon 97 dana veze, čak šesttjedana ranije nego što je to žena spremna učiniti. No pripadnicama ljepšeg spola ne sviđa se to brzanje njihovih partnera s ljubavnim izjavama, koje umjesto željenog efekta, rezultiraju nepovjerenjem.

Ako bismo se oslanjali na tvrdnje da su muškarci s Marsa,a žene s Venere, očekivali bismo da će one prije govoriti "volim te". No, istina je kako muškarci često zaljubljenost i fizički užitak pomiješaju s osjećajima ljubavi, objašnjavaju istraživači. 

Još jedan razlog zašto muškarci žele prvi reći "volim te" je njihovo mišljenje kako većina prvih koraka poput prilaska djevojci, zavađanja, prosidbe i sličnih situacija, je zapravo njihova odgovornost.


Komentari (8)
  • Glupost ! Muškarac već nakon prvoga piva kaže ženi da je voli

    17. 6. 2011,   14:01
  • Ja sam sa svojim 3 mjeseca u vezi i još mi nije rekao da me voli.Lastane jeli on normalan?

    20. 6. 2011,   02:55
  • Meni moj dragi nakon 2 dana... Hahaha! Jesam mu se smijala na to, jer nisam mislila ništa ozbiljno sa njim. I eto nas danas već skoro 4 godine u vezi XD

    20. 6. 2011,   13:00