Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarci, ženama su na vama najprivlačniji ovi prirodni mirisi

None Foto: themoviedb.org

Dobar provod u krevetu uvijek je bolji ako muškarac miriše na određeni način. Žene su priznale kako dulje vremena provode u krevetu s njim baš zbog njegovog mirisa

Brojna su istraživanja provedena na temu koji miris muškaraca privlači žene. Najviše njih odgovorilo je da ih privlači miris vanilije i miris mošusa. Nisu skrivale da je strast u vezi izravno povezana s osjetilom mirisa.

Dobar provod u krevetu uvijek je bolji ako muškarac tako miriše, a pedeset posto njih priznalo je da dulje vremena provodi u krevetu s dečkom baš zbog mirisa. Nešto malo manje žena reklo je da ih privlači miris opranog rublja, a svega 15 posto ispitanih dama reklo je da bježi od muškarca koji joj miriše na oca. 

Inače, macho muškarci mirišu drugačije od ostalih. Znanstvenici kažu da je to tako kako bi žene lakše nanjušile alfa mužjaka koji će njihovoj djeci osigurati zdrave i jake gene. Taj miris koji ispuštaju je i upozorenje ostalim muškarcima da su oni dominantni i kako je bolje da im se maknu s puta. 

Njemački istraživači napravili su i mali test. Prije utakmice su igračima badmintona stavili vatu pod pazuhe, da upijaju znoj. Isto su napravili i muškarcima koji se nisu natjecali jedni s drugima već su samo trčali. Ženama je miris igrača badmintona bio privlačniji i rekle su kako ih više uzbuđuje. Istraživači su to objasnili povišenom razinom testosterona kod muškaraca koji se natječu.

Komentari (195)
  • ...imao sam legu koji je pri izlasku van oblačio bijelu košulju a u prednji džep od košulje stavio posuđene njemačke marke , onako da se skrozira...bunt..začudo , imao je uspjeha kod žena baš me zanima zašto..??...;-))..da su znale da on posuđuje marke i uredno ponedjeljkom vraća bježale bi ko vrag od tamjana..to mu je bio imiđ...valjda se i tu radi o mirisu , "" mirisu " love..

    2. 9. 2016,   07:37
  • ..miris opranog rublja,..mmm:-))

    2. 9. 2016,   08:40
  • Odbija me muškarac koji miriši "prirodno".Miris sapuna na tijelu je najbolji afrodizijak.

    2. 9. 2016,   09:22