Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

'Muž je umro dan nakon našeg vjenčanja, srce mi je slomljeno'

'Muž je umro dan nakon našeg vjenčanja, srce mi je slomljeno'

Danas mi je srce preteško i pretužno, izgubila sam najboljeg prijatelja, muža i oca našeg sina. Pokušavam pronaći snagu u sebi i nastaviti dalje, rekla je nesretna Australka

VIDEO

Vjenčanje je bilo malo i intimno u dvorištu kuće u Queenslandu u Australiji. Bilo je tužno i mnogi su plakali. Teško je bilo veseliti se kada su znali da je pitanje trenutka kada će Navar Herbert (22) umrijeti.

Nesretni ragbijaš do prije nekoliko mjeseci bio je jak muškarac, prepun snage i volje za životom. Međutim, jednog dana njemu i njegovoj obitelji svijet se okrenuo naglavce - dijagnosticirali su mu tumor na mozgu. Prognoze su bile loše, a stanje mu se drastično pogoršavalo.

Njegova zaručnica Maia Falwasser, sa kojom ima sina, vjenčanje je organizirala brzo, brže nego su planirali. Kumovi i prijatelji su Navaru pomagali da se pripremi za vjenčanje, a pomoć je trebao i tijekom cijele ceremonije.

Bio je jako iscrpljen, kao da pokušava zadnje atome snage izvlači iz sebe do tog trenutka kada će oboje reći sudbonosno 'Da'. Vidjelo mu se na licu da jako pati, iako je pokušavao ostati jak.

- Dok mu je prilazila u vjenčanici, suze su joj klizile niz obraze. Imali su toliko planova i toliko su bili sretni. Obrisala je suze. Rekao joj je da je voli trenutak prije nego su i službeno postali muž i žena - ispričala je jedna gošća sa svadbe.

Nakon ceremonije, grupa njegovih prijatelja izvela je tradicionalni maorski ples, a Navar se jedva držao u kolicima. Bilo je to jako tužno za gledati.

POGLEDAJTE VIDEO NJIHOVOG VJENČANJA:

Vjenčali su se u ponedjeljak, a u utorak navečer je umro

- Danas mi je srce preteško i pretužno, izgubila sam najboljeg prijatelja, muža i oca našeg sina. Umro je dan nakon našeg vjenčanja. Pokušavam pronaći snagu u sebi i nastaviti dalje. Osjećam ljubav prijatelja i obitelji, oni su mi velika potpora. Navar je utjecao na toliko ljudi, i onih koji su mu bili blizu, i onih koji su daleko. On će zauvijek biti u našim sjećanjima i imati posebno mjesto u našim srcima - rekla je Maia i dodala da je obožavao njihovog sina.

Ona je podijelila snimke sa vjenčanja na stranici GoFundMe gdje moli neznance da joj pomognu sakupiti novac kako bi platila transport njegovog tijela u rodni grad Otorohanga na Novom Zelandu.

Potrebno joj je 100.000 australskih dolara (oko 450.000 kuna), a uspjeli su sakupiti već oko 86.000. U prikupljanju sredstava pomažu i članovi kluba Narang Bulls za koje je igrao, prenosi Daily Mail.

Forever 💛🌻💍

Objavljuje Maia FalwasserSubota, 22. lipnja 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje