Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Muž je umro dan nakon našeg vjenčanja, srce mi je slomljeno'

Danas mi je srce preteško i pretužno, izgubila sam najboljeg prijatelja, muža i oca našeg sina. Pokušavam pronaći snagu u sebi i nastaviti dalje, rekla je nesretna Australka

Vjenčanje je bilo malo i intimno u dvorištu kuće u Queenslandu u Australiji. Bilo je tužno i mnogi su plakali. Teško je bilo veseliti se kada su znali da je pitanje trenutka kada će Navar Herbert (22) umrijeti.

Nesretni ragbijaš do prije nekoliko mjeseci bio je jak muškarac, prepun snage i volje za životom. Međutim, jednog dana njemu i njegovoj obitelji svijet se okrenuo naglavce - dijagnosticirali su mu tumor na mozgu. Prognoze su bile loše, a stanje mu se drastično pogoršavalo.

Foto: screenshot/

Njegova zaručnica Maia Falwasser, sa kojom ima sina, vjenčanje je organizirala brzo, brže nego su planirali. Kumovi i prijatelji su Navaru pomagali da se pripremi za vjenčanje, a pomoć je trebao i tijekom cijele ceremonije.

Bio je jako iscrpljen, kao da pokušava zadnje atome snage izvlači iz sebe do tog trenutka kada će oboje reći sudbonosno 'Da'. Vidjelo mu se na licu da jako pati, iako je pokušavao ostati jak.

Foto: screenshot/

- Dok mu je prilazila u vjenčanici, suze su joj klizile niz obraze. Imali su toliko planova i toliko su bili sretni. Obrisala je suze. Rekao joj je da je voli trenutak prije nego su i službeno postali muž i žena - ispričala je jedna gošća sa svadbe.

Nakon ceremonije, grupa njegovih prijatelja izvela je tradicionalni maorski ples, a Navar se jedva držao u kolicima. Bilo je to jako tužno za gledati.

POGLEDAJTE VIDEO NJIHOVOG VJENČANJA:

Vjenčali su se u ponedjeljak, a u utorak navečer je umro

- Danas mi je srce preteško i pretužno, izgubila sam najboljeg prijatelja, muža i oca našeg sina. Umro je dan nakon našeg vjenčanja. Pokušavam pronaći snagu u sebi i nastaviti dalje. Osjećam ljubav prijatelja i obitelji, oni su mi velika potpora. Navar je utjecao na toliko ljudi, i onih koji su mu bili blizu, i onih koji su daleko. On će zauvijek biti u našim sjećanjima i imati posebno mjesto u našim srcima - rekla je Maia i dodala da je obožavao njihovog sina.

Objavljuje Maia FalwasserUtorak, 11. rujna 2018.

Ona je podijelila snimke sa vjenčanja na stranici GoFundMe gdje moli neznance da joj pomognu sakupiti novac kako bi platila transport njegovog tijela u rodni grad Otorohanga na Novom Zelandu.

Potrebno joj je 100.000 australskih dolara (oko 450.000 kuna), a uspjeli su sakupiti već oko 86.000. U prikupljanju sredstava pomažu i članovi kluba Narang Bulls za koje je igrao, prenosi Daily Mail.

Forever 💛🌻💍

Objavljuje Maia FalwasserSubota, 22. lipnja 2019.
Komentari (11)
  • Ljubav.....nesto sto se ne moze opisati rijecima...samo djelima, nesto ciju cistocu i uzvisenost samo odabrani mogu dati i osjetiti....

    28. 6. 2019,   21:29
  • Glupost i klasična patetika za izvlačenje novca i sažaljenja. Milijuni gorih sudbina postoje upravo u ovom trenutku, a za koje ne znamo niti ćemo ikada saznati. Ovo je zapravo čista manipulacija osijećajima i iskorištavanje bolesti u svrhu samopromocije i žicanja financija. Odvratno

    28. 6. 2019,   22:40
  • Kakav je to transport za 100.000 $ ??

    28. 6. 2019,   22:06