Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž mi je ostao bez posla, no nisam sigurna što se dogodilo

None Foto: HighwayStarz

Ne znam zašto je dobio otkaz, sve je bilo dobro, imam osjećaj kao da mi nije baš sve rekao. Zanima me što se točno dogodilo i kako ćemo dalje, piše čitateljica

Poštovani Mevludine,  

žarko vas molim da mi pomognete. Suprug mi je prošle godine ostao bez posla. Hoće li uskoro naći drugi, s kojim će biti zadovoljan i koji će barem donekle financijski zadovoljiti obiteljske potrebe? Ne znam zašto je ovdje dobio otkaz, sve je bilo dobro, imam osjećaj kao da mi nije baš sve rekao. Što se točno dogodilo? Vjerujem da ćete mi reći sve što vidite. Stoji li i meni posao u skoroj budućnosti?

Kakva će nam biti financijska situacija i hoće li se uskoro popraviti? Naravno, i naš brak me još zanima, hoće li sve biti u redu u budućnosti? Je li nam zdravlje u redu? Unaprijed hvala na savjetima i odgovorima. 

šifra: bubi

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

MEVLUDIN ODGOVARA 'Bivša žena mi je uzela sve, ali nije joj dosta. Na rubu sam...'

Odgovor:

Analizirao sam fotografije i vidim da ste po prirodi kreativni, mentalno jaki, a imate i duha. Vrlo ste odgovorni, ali i pomalo nesigurni. Suprug je pozitivan, stabilan i vrlo naočit. Direktan je, otvoren te temeljit. Vidim skladan brak i obitelj. Suprug je ostao bez posla, a vidim da je tu bilo mnogo zakulisnih igara. Osjećao je prevelik pritisak, no to nije bilo samo u njegovoj glavi, već su to objektivne okolnosti.

Sve u svemu, to mjesto više nije bilo za njega. No ja mu vidim do kraja proljeća novi posao koji će mu mnogo više odgovarati te će imati odgovornu poziciju na poslu. Vidim da će se snaći i biti zadovoljan. Vama i suprugu vidim dobre aspekte u iduće dvije godine te ćete biti sve zadovoljniji sa svima u životu, odnosno na svim poljima. Financije će vam se također popraviti. Sretno sa svime. 

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Bikovima će se ostvariti posebne želje, a Lavove čeka iznimno romantičan tjedan. Što očekuje Vaš znak zodijaka ovaj tjedan?

Komentari (28)
  • On direktan a ne objasni ti sve,a i ti pitaš ovog lika,a ne odeš do bivšeg poslodavca od muža i pitaš sve što te zanima..pa šta god da ti kaže,mogla bi imati kakvu takvu sliku o svemu...a ovako si pitala Melvudina,a ništa na kraju novo nisi saznala...

    3. 2. 2019,   14:21
  • muža ne gnjavi s poslom , nego se ti prihvati posla .

    3. 2. 2019,   15:55
  • Dragi Mevludine koje brojeve lota da odigram???

    3. 2. 2019,   15:21