Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Muž mi je ostao bez posla, no nisam sigurna što se dogodilo

Muž mi je ostao bez posla, no nisam sigurna što se dogodilo
1

Ne znam zašto je dobio otkaz, sve je bilo dobro, imam osjećaj kao da mi nije baš sve rekao. Zanima me što se točno dogodilo i kako ćemo dalje, piše čitateljica

VIDEO

Poštovani Mevludine,  

žarko vas molim da mi pomognete. Suprug mi je prošle godine ostao bez posla. Hoće li uskoro naći drugi, s kojim će biti zadovoljan i koji će barem donekle financijski zadovoljiti obiteljske potrebe? Ne znam zašto je ovdje dobio otkaz, sve je bilo dobro, imam osjećaj kao da mi nije baš sve rekao. Što se točno dogodilo? Vjerujem da ćete mi reći sve što vidite. Stoji li i meni posao u skoroj budućnosti?

Kakva će nam biti financijska situacija i hoće li se uskoro popraviti? Naravno, i naš brak me još zanima, hoće li sve biti u redu u budućnosti? Je li nam zdravlje u redu? Unaprijed hvala na savjetima i odgovorima. 

šifra: bubi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Alen Vuković

Odgovor:

Analizirao sam fotografije i vidim da ste po prirodi kreativni, mentalno jaki, a imate i duha. Vrlo ste odgovorni, ali i pomalo nesigurni. Suprug je pozitivan, stabilan i vrlo naočit. Direktan je, otvoren te temeljit. Vidim skladan brak i obitelj. Suprug je ostao bez posla, a vidim da je tu bilo mnogo zakulisnih igara. Osjećao je prevelik pritisak, no to nije bilo samo u njegovoj glavi, već su to objektivne okolnosti.

Sve u svemu, to mjesto više nije bilo za njega. No ja mu vidim do kraja proljeća novi posao koji će mu mnogo više odgovarati te će imati odgovornu poziciju na poslu. Vidim da će se snaći i biti zadovoljan. Vama i suprugu vidim dobre aspekte u iduće dvije godine te ćete biti sve zadovoljniji sa svima u životu, odnosno na svim poljima. Financije će vam se također popraviti. Sretno sa svime. 

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Bikovima će se ostvariti posebne želje, a Lavove čeka iznimno romantičan tjedan. Što očekuje Vaš znak zodijaka ovaj tjedan?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje