Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Na Bundeku se chillalo i grillalo čak sedam veličanstvenih dana

Na Bundeku se chillalo i grillalo čak sedam veličanstvenih dana

Na trećem Chill&Grillu roštiljali su Zoran Delić, David Skoko i 13 super restorana, svirali Nipplepeople, TBF... Najbolja zabava u gradu odvela nas je okusima na put oko svijeta, od Amerike do Afrike

VIDEO

Bilo je fantastično, super smo se proveli, samo su neki od komentara posjetitelja trećeg Chill&Grilla, najboljeg festivala klope, cuge i mjuze, koji nas je sedam dana vodio tanjurom oko svijeta.

POGLEDAJTE GALERIJU

Zagreb:  Nipplepeople nastupili na Bundeku
68
| Foto: Josip Regovic/PIXSELL/Privatni Album

Organizatori festivala su 24sata i Gastro.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrijedna ekipa zaslužna za najbolju zabavu u gradu

Krenuli smo s okusima Sjeverne Amerike, kad nam je chef Marko Palfi pripremio fantastični juneći brisket, omiljeno teksaško jelo s roštilja. Podravkin chef Zoran Delić oduševio je mališane zdravom južnoameričkom salatom od piletine i kvinoje s posebnim dodatkom - grilanom bananom i ananasom, ali i velike gurmane srednjoeuropskim rebricama i krilcima u medu, idealnim zalogajima za after-work party.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Chill&Grill uz Podravku 02:05

Super atmosfera dosegnula je vrhunac za Praznik rada, kad su okupljeni imali priliku probati južnoafričke ražnjiće chefa Davida Skoke, od janjetine, puretine i piletine u marinadi od ananasa. Na najvećem zajedničkom ručku u Hrvatskoj kuhali su Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić uz pjevače Dinu Jelusića i Taru Thaller.

Pripremili su veliki lonac najslasnijega graha, koji je Podravka dijelila posjetiteljima. Neki su naučili i bachatu, popularan latinoamerički ples, i to od instruktora iz “Plesa sa zvijezdama” te osvojili Podravkine slatke poklon pakete.

U Zvijezdinu servisu za sendviče najbolji hrvatski blogeri poput Darka Kontina svaki su dan pripremali neodoljiva jela s raznih strana svijeta, poput južnoameričkih odrezaka s chimchurri umakom i azijskih bunny chow sendviča s povrćem.

U Lino slatkoj kućici guštalo se u slasnim palačinkama s Lino Ladom. Chillali su i grillali i poznati youtuberi, koji su privukli mnoštvo mladih na JoomBoosove meetupove.

Uz vrhunsku mjuzu cijeli dan, navečer su publiku “zapalili” poznati bendovi - Soulfingers, TBF, Let 3, Kojoti, Nipplepeople...

Za vas je roštiljalo i 13 vrhunskih restorana: Restoran Grašo, New Experience, Pod zidom, Submarine, Plac, Puntijar, Cheese Bar, Deno, Kuća dobre hrane, Food Wood by American Donut, Samofino, Jack’s Wings&Things i Kisko Salad Bar.

Uz domaće grill specijalitete, gastro ponuda je ove godine bila bogatija za New Experience zonu, u kojoj smo svaki dan nudili nova jela inspirirana internacionalnim grill specijalitetima. Na meniju su bili New York hot dog s prženim lukom. južnoamerička fajita gallina (aromatična tortilja s piletinom i povrćem), Currywurst - berlinske kobasice s curry umakom, azijska sweet & chilli piletina panirana u sezamu...

Chill zona je ove godine bila još veća, ugodnija, s više sadržaja, idealna za izležavanje, ispijanje kave i koktela. Odrasli su chillali, dok su najmlađi uživali u sigurnoj Kids zoni, bogatoj raznim programima, radionicama, igračkama i nagradama.

U Pevec chill zoni svi su se htjeli fotkati s okomitim vrtom. Posjetitelji su chillali na udobnim sjedalicama, ali i saznali koji su tip grill majstora - Homo ćevapus, koji svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj, Tipus za ekipus, čija je filozofija - ‘što više, to bolje’, Pic-pic pac koji se prilagođava ukusu gostiju, Stari žar koji se roštiljem želi vratiti u dobra stara vremena kad su svi bili ‘slobodni’. Najbolja fotka osvojila je roštilj.

Eko filozofija pratila je cijelu Eko zonu. Svi su mogli pronaći za sebe komad sunca ili hladovine, na udobnim ležaljkama ili pokriveni dekicom te se opustiti uz jezero. Bogat sadržaj prilagođen je uživanciji cijeli dan. Posjetitelji su mogli vidjeti kako izgledaju punionice za električna vozila u Chill&Grill Eko zoni. Upoznali su se s projektom Urban E i isprobali Mitsubishi OUTLANDER PHEV.

Sponzori Chill&Grilla su:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donijela nam je sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama dobivalo se 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, mogli ste saznati koji ste tip grill majstora i osvojiti nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osiguravala je vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko je predstavio najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol vas je upoznao s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su bili i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla bio je zaslužan Permetal.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru