Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Na jeziku samaca, savjeti gotovo uvijek vrijeđaju

Na jeziku samaca, savjeti gotovo uvijek vrijeđaju
1

To što su same ne znači da su ucviljene usidjelice. Imaju ispunjen život u kojem žongliraju s karijerom, prijateljima, putovanjima i romansama

VIDEO

Previše si izbirljiva, moraš se prilagoditi, u prijevodu na jezik djevojke koja je sama značilo bi: “Spusti malo kriterije, pogazi svoj identitet”. Takvi savjeti su uvredljivi i neće pomoći samopouzdanju slobodnih prijateljica. To što su same ne znači da su ucviljene usidjelice. Imaju ispunjen život u kojem žongliraju s karijerom, prijateljima, putovanjima, romansama i hobijima. Nedostaje im samo - pravi muškarac. I na račun toga trpe savjete koji su ponekad uvredljivi, čak i ako su rečeni u najboljoj namjeri.
Jer s godinama se kriteriji povećavaju. U 20-ima bilo je dovoljno da dečko ima lijepo lice, dobar smisao za humor i da autostopom želi proputovati Europu. No u ranim 30-ima vizija idealnog muškarca bitno se mijenja.

>>> Kriterijima do srodne duše
Žene traže od muškaraca ono što same daju. Žele muškarca ravna sebi, a ne žele spuštati kriterije samo zato da ne ostanu same.

>>> Ona živi punim plućima i nada se 'Faci’
Ohrabrujuće parole poput “Djevojko, vrati se u život!” vaša prijateljica čuje kao “Ne živiš punim plućima, pokreni se”. Što nije nimalo poticajno, možda je i neistinito i sigurno će je uvrijediti. Osobito ako slobodna djevojka putuje, ima novi projekt, druži se s prijateljima i ne provodi vikende pod dekom gledajući romantične filmove.

>>> Oprezno sa savjetima
Savjet “Prilagodi se” ženi poručuje kako previše izražava svoje mišljenje i da je bolje da glumi nešto što nije ako želi pronaći srodnu dušu. Takvi “savjeti” ne trebaju nikome.

>>> Žena želi biti osvojena
Slobodnoj prijateljici nikad nemojte reći: “Ne trudiš se dovoljno”. Što bi to uopće trebalo značiti? Muškarci su ti koji bi se trebali truditi oko pripadnica ljepšeg spola, a ne obrnuto. Svaka žena želi biti osvojena, a ne želi biti predatorica.

>>> Traži zaljubljenost i leptiriće
Ti si tako super djevojka, kako to da nemaš nikoga? - zvuči kao - “Super si, koji je tvoj problem?” i jednako je uvredi zapakiranoj u kompliment. Postoji 100 razloga zašto je ona sama. Npr. traži istinsku zaljubljenost i ne boji se biti sama dok je ne nađe.

“ Neki se samo žele skrasiti, a neki se odbijaju skrasiti sve dok ne osjete istinske leptiriće ” S. J. Parker

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise