Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na maturalnu stigla u Rollsu - cijeli je u Swarovski kristalima

Obitelj maturantice htjela je učiniti za nju nešto posebno, pa su za njenu maturalnu večeru unajmili automobil ukrašen Swarovski kristalima, čiji najam za 15 minuta stoji oko 4000 kuna

Tinejdžerica iz Velike Britanije je 'ukrala šou' društvu na školskoj maturalnoj večeri, nakon što je na večeru stigla u Rolls Royce Phantomu ukrašenom sa više od 4 milijuna Swarovski kristala. Samo 15 minuta vožnje tim luksuznim automobilom košta oko 500 funti, ili gotovo 4000 kuna. 

You Tube ROMANTIKA Odsvirao joj pjesmu pa pristala ići s njim na maturalnu zabavu

Isha Sanah Akhtar (16) za tu se priliku impresivno i odjenula, izabravši plavo-sivu večernju haljinu koja je stajala oko 240 funti, ili gotovo 2000 kuna. Osim toga, za 300 funti, odnosno oko 2400 kuna, angažirala je i vlastitu snimateljsku ekipu, koja ju je snimala dok se pripremala i dok je putovala na maturalnu večeru.

456198018 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Dašak luksuza omogućio joj je njen ujak Amar Akbar, koji je stigao s njom na maturalni ples u hotelu Dunkenhalgh u Clayton-le-Moorsu. Djevojka koja živi s majkom Nabilom Akhtar doživjela je tako noć za pamćenje. 

Esquire Katy Perry 'upala' je na maturalnu zabavu i pjevala

- Ujak mi je poput oca još otkad sam bila dijete. On i obitelj željeli su napraviti nešto posebno za moju maturalnu večer, priča mlada djevojka, koja je iza automobila zakoračila na crveni tepih, koji je vodio do samog ulaza u hotel. 

456198044 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Promocija je bila nevjerojatna. Automobil i sve ono što su učinili za mene me rasplakalo. Želim zahvaliti mom ujaku, tetki i fotografu te svima koji su mi pomogli da moja maturalna večer bude veličanstvena, ispričala je Isha za The Sun.

Web Na golim guzama napisali poziv na maturalnu večeru

Dodala je kako je za njenu šminku i frizuru zaslužna teta Rozana Ghafoor, dok je koreografiju za fotografije izradio Wahid Ahmed iz studija Gold Wings.

Mlada djevojka očekuje rezultate upisa na koledž i nada se da ce nastaviti studij na St Mary's Collegeu u Blackburnu, gdje želi studirati prirodoslovne predmete te da ce postati radiologinja. 
 

Komentari (34)
  • Taj clanak je bas nerevelantan, pogotovo za nas. Mislim, zbilja? Koga u Hrvatskoj briga za to kako je neka Pakistanka u Engleskoj isla na maturalnu zabavu i kako se obukla. Djevojka, 16 godina a izgleda ko 26.

    10. 7. 2019,   13:45
  • Šta će joj tek prirediti kad bude gubila nevinost,ili će to da se upriliči sa prvom bračnom noći😂...snimatelji sigurno,i onako neki gangbang samo za nju,jbt kompleksaša😖

    10. 7. 2019,   13:12
  • to je kad sirotinja ocajnicki zeli biti bogata pa makar i na 15 minuta

    10. 7. 2019,   13:07