Obavijesti

Lifestyle

Komentari 155

Na medenom mjesecu je otkrila da joj suprug ima - mikropenis

Na medenom mjesecu je otkrila da joj suprug ima - mikropenis

Htio je čekati brak da bi se upustili u seks, a nije religiozan. Osjećam kao da je to namjerno skrivao od mene. To što sam otkrila bilo je u najmanju ruku - neočekivano, rekla je žena

VIDEO

Mikropenisom se može nazvati svako spolovilo koje u opuštenom stanju nije duže od 4 centimetara, a u erekciji ne postiže više od 7 centimetara.

Da joj muškarac ima mikropenis jedna je žena saznala tek na medenom mjesecu. U vezi su bili godinu dana prije vjenčanja, a on je stalno izbjegavao seks pod izgovorom da se čuva za brak, napisala je na Redditu.

Zapravo mu je bilo neugodno priznati joj o čemu se zaista radi. Rekla je da se osjeća prevarenom.

Muškarac rođen bez penisa će napokon voditi ljubav sa curom
Muškarac rođen bez penisa će napokon voditi ljubav sa curom

Ovo je njezina ispovijest:

'Htio je čekati brak da bi se upustili u seks, ali iznenadio me mikropenisom na medenom mjesecu. Dakle, izlazili smo šest mjeseci, a potom smo bili zaručeni narednih šest. Vjenčali smo se i nedavno se vratili s medenog mjeseca.

Moj suprug nije religiozan, već je kaže 'pomalo tradicionalan'. Bili smo blizu seksa nekoliko puta, ali nikada nismo išli do kraja. Pokušavala sam, ali on bi uvijek stao kada bismo otišli predaleko.

Pitam se jesam li grozna što ovo pišem, da sam trebala čekati do prve bračne noći kako bih otkrila da on zapravo nije staromodan kako je govorio. Ne želim ga osramotiti i iskreno ne znam kako s njim započeti tu temu.

Ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo, ali... ne znam. Čini mi se da mi je lagao. Osjećam kao da je to namjerno skrivao od mene. To što sam otkrila bilo je u najmanju ruku - neočekivano.'

Females With Huge Clits Have A “ Micropenis “ . Let’s Not Argue About Facts 😂🤷🏽‍♀️

Objavljuje RE NI TAPonedjeljak, 17. rujna 2018.

Penis se može povećati, evo koliko to stoji

U Poliklinici Maletić kažu da bi se penis mogao nazvati mikropenisom treba biti manji od 4 centimetra u opuštenom stanju, odnosno manji od 7 u erekciji. Operacijom se može produljiti za dva do dva i pol centimetra.

Pojasnili su kako to izgleda:

'Operacija elongacije (produljenja) spolovila obično se izvodi u općoj ili spinalnoj anesteziji, a to ovisi i o pretragama koje se vrše prije zahvata. Na korijenu penisa napravi se polulučni rez koji se nakon presijecanja suspenzornog ligamenta penisa sašije u obliku znaka za Mercedes. Ožiljak se nalazi u dlačicama prekrivenom području te je tako skriven.

9 stvari koje su ženama važnije na muškarcu od veličine penisa
9 stvari koje su ženama važnije na muškarcu od veličine penisa

Nakon oporavka od anestezije pacijent odlazi na kućnu njegu. Preporučuje se mirovanje tijekom nekoliko dana te suzdržavanje od spolnih odnosa i masturbiranja tijekom idućih nekoliko tjedana. Konci na rani se sami resorbiraju. Na ovaj način se može postići produljenje za 2-2,5 cm.

Ukoliko postoji želja za podebljanjem, obično se radi lipofiling – punjenje ovojnica penisa vlastitim masnim tkivom. S obzirom na to da tijelo prepoznaje genetski svoju mast, dio će se resorbirati, ali dio će ostati, i to onaj koji se vezao na kapilarnu cirkulaciju. Obično se vrši dopunjavanje za 3-4 mjeseca, čime se postiže dugotrajan rezultat. Spolovilo se može podebljati za 4 - 5 mm u polumjeru.' 

Duško Maletić, mr. sc. ima bogato iskustvo u postupcima produženja i podebljanja muškog spolovila. Time se, između ostalog, bavi već 20 godina. Kaže kako najviše zahvata imaju na muškarcima iz Europe, iz Hrvatske znatno manje, čak rijetko.

Opisao nam je kako sam postupak izgleda i kolike su cijene zahvata.

-  Za produženje koristimo uobičajenu metodu presijecanja suspenzornog ligamenta penisa ( koji ga veže za stidnu kost), a na koži  je rez tipa Z plastike i Y režnja u području stidne kosti. Za podebljanje koristimo lipofiling, znači mast se uzima sa nekog mjesta gdje je ima i ubrizgava nakon obrade kanilama u ovojnice penisa - objasnio nam je lani kada smo pisali o raznim metodama povećanja spolovila. 

Povećanje penisa: Usporedili smo cijene u Hrvatskoj i Srbiji
Povećanje penisa: Usporedili smo cijene u Hrvatskoj i Srbiji

- Cijena produženja je 15.000 kuna. Cijena podebljanja je 8000 kuna. Ako se radi oboje cijena je 20.000 kuna. Ova cijena je nekoliko puta manja od cijene u zapadnoj Europi - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak