Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napokon saznaj na što zaista muškarci paze tijekom seksa

Nikad nećeš pogoditi što to muškarci tijekom vođenja ljubavi stvarno imaju na umu? Jesi li iznenađena?

Intimni trenuci ponekad su dovoljno neugodni i bez dodatne brige o tome što to naš partner posebice promatra.

Želiš izgledati nevjerojatno seksi i tražiš ispravan položaj? Nije potrebno! Prema mnogim istraživanjima nepotrebno je sakrivati celulit i višak kilograma oko trbuha kao ni staviti grudi i stražnjicu u prvi plan. Njemački znanstvenici su otkrili da 70% muškaraca tijekom seksa svoju partnericu gleda u oči. Dakle, većina muškaraca vole gledati partnericu u oči i usta kako bi bili sigurni da nam se sviđa ono što se događa.

via GIPHY

U ovome se razlikuju solo muškarci od onih u vezama. Tijekom one night standa muškarci jednaki fokus stavljaju na tijelo i lice, što ne iznenađuje. Novo i nepoznato je zanimljivo i mora se temeljito istražiti – logično!  Iako većina ljudi smatra da njihova lica tijekom orgazma baš i ne izgledaju privlačno, to je manje bitno jer puno je više seksi izgledati kao da ste totalno izvan kontrole i da vam doista nije stalo kako tog trena izgledate.

Muškarci ne primjećuju detalje, pa nemoj dozvoliti da te tvoji kompleksi udalje od želja. Voli svoje tijelo i zrači pozitivom jer zaslužuješ svu pažnju i divljenje partnera!

Komentari (55)
  • Muškarci tijekom seksa paze da ih žena ne uhvati :))

    13. 6. 2017,   13:49
  • Pazim da joj bude lipo :))

    13. 6. 2017,   16:17
  • Tko bi rekao...sad sam mirnija haha..

    13. 6. 2017,   18:38